Zdeněk Podhůrský: Vyhrožuje zabitím! Kvůli milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdeněk Podhůrský: Vyhrožuje zabitím! Kvůli milence!

Zdeněk Podhůrský se svou novou láskou Ilonou.
Zdeněk Podhůrský se svou novou láskou Ilonou. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, archiv)

PRAHA – Zdeněk Podhůrský (47) vyhrožoval zabitím bývalému partnerovi své nové přítelkyně! Tam až ho dohnala láska k vysoké blondýně Iloně. Expřítel Ivety Bartošové (41) Zdeněk Podhůrský by zřejmě také potřeboval pár dnů v psychiatrické léčebně!

Zdeněk Podhůrský (47) vyhrožoval zabitím bývalému partnerovi své nové přítelkyně! Tam až ho dohnala láska k vysoké blondýně Iloně. Expřítel Ivety Bartošové (41) Zdeněk Podhůrský by zřejmě také potřeboval pár dnů v psychiatrické léčebně! Alespoň dle slov bývalého přítele jeho nové lásky Ilony. „Je mi z něho na zvracení. V telefonu mi vyhrožoval, že mě zabije,“ řekl deníku Aha! Ilonin expřítel. Podhůrský se však brání. „Výhrůžky z mé strany následovaly až poté, co on začal napadat mě. Bránil jsem se!“ prohlásil na svou obhajobu Podhůrský.

Nenávist a výhrůžky začaly ve chvíli, kdy se moderátor Zdeněk Podhůrský zakoukal do vysoké štíhlé blondýny Ilony, která údajně ještě neměla vyřešený jiný vztah. „Dva měsíce mě s ním podváděla, než jsem na to přišel v jejím mobilu. Měla ho tam uloženého pod jménem Zuzana,“ popisuje situaci expřítel, který si nepřál uvést své jméno. „Je jasné, že jí jde jen o to dostat se do showbyznysu, obyčejného kluka vyměnila za slávu a peníze. Je to laciná nanynka,“ řekl nám zhrzený exmilenec. Ten se dokonce dle svých slov musel potýkat s výhrůžnými telefonáty. „Hrozila mi fyzická likvidace, bál jsem se něco říct. Pak jsem měl dokonce od jeho kickboxerské bandy telefonáty s výhrůžkami, že mě zabijí, a to jsem si říkal, že to raději nechám být, ať má Zdenda volnou ruku a dělá si s ní, co chce,“ líčí expřítel.

Zdeněk Podhůrský se nejdříve obvinění bránil. „Toho člověka vůbec neznám, nikdy jsem s ním nemluvil,“ dušoval se Podhůrský. Pak se však ke všemu přiznal. „Jen jsem se bránil, on mi najednou začal volat a slovně mě napadat. Přitom já jsem začal s Ilonou chodit až ve chvíli, kdy oni dva už spolu nebyli. Mé výhrůžky následovaly až poté, co začal napadat on mě,“ otočil najednou moderátor, který měl na krásnou blondýnu políčeno už delší dobu. „Líbila se mu dlouho, ještě když dělala hostesku v jeho galerii,“ řekl nám jeden z jeho kamarádů.

25.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.