Miloš Zeman - Jezevec z Vysočiny - slavil »63«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miloš Zeman - Jezevec z Vysočiny - slavil »63«!

Miloš si připíjel na zdraví se svojí kamarádkou Janou Volfovou.
Miloš si připíjel na zdraví se svojí kamarádkou Janou Volfovou. (Aha! – Martin Přibyl)

VELKÁ BYSTŘICE – »Jezevec z Vysočiny« Miloš Zeman oslavil 63. narozeniny ve společnosti exposlankyně Jany Volfové (49). Manželka Ivana ani dcera Kateřina nepřišly. „Budu ještě slavit v rodinném kruhu, nechci se k tomu ale dál vyjadřovat,“ odmítal bývalý premiér cokoliv sdělit.

Bez manželky

Bujaré mecheche se tak slavilo na konferenci strany Důstojného života (SDŽ) ve Velké Bystřici, kam Zemana pozvala právě Volfová.

Není tajemstvím, že manželé Zemanovi už léta nežijí ve společné domácnosti. Zatímco Ivana s dcerou Kateřinou žije v Praze, Miloš tráví důchod na chalupě v Novém Veselí na Vysočině. Volají si a jen párkrát do roka se navštěvují. V partnerském vztahu si však prý plně důvěřují.

A jak oslava expremiérových narozenin probíhala? Pivo, víno a hlavně slivovice tekla plným proudem! „Tabák do dýmky i slivovice jsou potřebné a není jich nikdy dost. Navíc mají ještě jednu výhodu – nekazí se,“ zajásal bývalý šéf ČSSD, když z rukou redaktorů Aha! přijímal gratulaci k narozeninám.

Hosté měli připravenu oblíbenou Zemanovu tlačenku, později se servírovala i daňčí svíčková a nezapomnělo se ani na dezert v podobě jablečného závinu a koláčků. Zeman byl uvolněný a hýřil vtipem. Výtečně se bavil při zmínce o premiéru Mirku Topolánkovi (ODS). Ten totiž na svém pravidelném pondělním setkání s novináři použil Zemanův slavný výrok »Novináři jsou žumpa«.

Došlo však i na důvěrnosti! Před zraky všech přítomných se Zeman líbal s místopředsedkyní SDŽ Evou Morávkovou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.