Kateřina Hamrová: Vytvoří dnes rekord? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kateřina Hamrová: Vytvoří dnes rekord?

Loni na finále Miss Junior Kateřině Hamrové vypadlo z výstřihu prso. V jakém modelu přijde dnes večer?
Loni na finále Miss Junior Kateřině Hamrové vypadlo z výstřihu prso. V jakém modelu přijde dnes večer?

PRAHA – Ředitelka soutěží Mis Junior ČR a SR Kateřina Hamrová, známá jako blondýna od Krause z Frekvence 1, si dnes večer brousí drápky na rekord! Chtěla by totiž být zapsána v české verzi populární Guinnessovy knihy rekordů!


Chceme se pokusit o český rekord, kdy si největší počet osob připije na federálním finálovém galavečeru Miss Junior 2007.

„Bohužel holky budou pít rychlé špunty. Jsou mladší 18ti let!“ říká Hamrová. A tak pokus bude snížen o 19 finalistek – jedenáct Češek a Moravanek a osm Slovenek. „Připijeme si zemským jakostním vínem Cabernet Svignon z valašské kavárny U frgála! Přípitek bude v závěru po vyhlášení výsledků a vše bude probíhat podle těchto pokynů – všechny vyzveme, aby nikdo neupíjel dřív, než bude vydán pokyn. Soustředíme všechny připíjející do jednoho sálu Národního domu na Vinohradech, kde se finále koná. Po pronesení přípitku přijde na řadu pozdvižení sklenky nad hlavu a pořízení průkazné fotografie do archivu České databanky rekordů. Pokyn k přípitku zástupcem Agentury Dobrý den a pak se vykoná samotný přípitek. Po něm odložení skleniček na předem určený stůl nebo jejich »vysbírání« hosteskami a následné spočítání,“ prozradila deníku Aha! Hamrová.

Federálním finálový galavečer Miss Junior 2007, který se koná dnes v pražském Národním domě na Vinohradech, bude moderovat herec Marek Vašut. A mimo krásných slečen na něm vystoupí NeVyVolený Pity se svou travesti skupinou a zazpívají Robert N. a Tanja. V porotě zasedne mimo jiných i europoslankyně Jana Bobošíková, Pavel Bém, Jiří Pomeje, Lucie Váchová, Zuzana Belohorcová nebo Luboš Xaver Veselý.


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.