Bohouš Klepl - Zranění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bohouš Klepl - Zranění!

Bohumil Klepl
Bohumil Klepl  (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Nepříjemné zranění na hodně citlivém místě! Herec Bohumil Klepl (48), hvězda »primáckého« seriálu Letiště, si bolestivě poranil třísla. Kvůli jeho zdravotní indispozici muselo dokonce Divadlo Bez zábradlí zrušit představení hry Maratón, kde Klepl exceluje v hlavní roli.

„Zranění třísel panu Kleplovi znemožňuje, aby zvládl roli v představení Maratón už proto, že on tam v té roli běhá, jezdí na kolečkových bruslích a provádí další náročné tělesné aktivity,“ řekl deníku Aha! tajemník uměleckého provozu Divadla Bez zábradlí Antonín Prynke. Zranění třísel je zrádné v tom, že se špatně léčí a často je velmi vleklé. „V mnoha případech je jediným řešením operace,“ varuje jeden z lékařů. Pro Klepla by delší zdravotní neschopnost znamenala doslova katastrofu. A to jak hereckou, tak i finanční. V současné době má totiž rolí v divadle i v televizi jako nikdy v životě. „Nyní vydělávám opravdu hodně. V podstatě se mi tím vynahrazují všechny ty slabé roky před tím, kdy mne skoro nikdo neznal,“ přiznal Klepl v nedávném rozhovoru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.