Adamcovi slavili rok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamcovi slavili rok!

K prvnímu výročí svatby manželům Adamcovým zazpíval Petr Bende, zatímco jejich syn slavnostní večeři prospal!
K prvnímu výročí svatby manželům Adamcovým zazpíval Petr Bende, zatímco jejich syn slavnostní večeři prospal! (Aha! – Dalibor Puchta)

SIDE – Úžasně romantickou večeří přímo na pláži oslavili na Turecké riviéře manželé Jana a Jiří Adamcovi první výročí své svatby. Zazpívat a poblahopřát jim pak přímo ke stolu přišel s kytarou zpěvák Petr Bende!

Úžasně romantickou večeří přímo na pláži oslavili na Turecké riviéře manželé Jana a Jiří Adamcovi první výročí své svatby. Zazpívat a poblahopřát jim pak přímo ke stolu přišel s kytarou zpěvák Petr Bende!

„Před rokem nám na svatbě zpíval Karel Gott, teď nám tu zazpíval Petr a za rok nám třeba už zazpívá syn Daník,“ řekl dojatý režisér Adamec. Bende manželům zazpíval milostnou baladu Nad horú svítá. Oslavenci pak ještě od cestovní kanceláře Blue Style dostali poukaz na zájezd do pětihvězdičkového hotelu v Dubaji. A pak už se soustředili jen jeden na druhého a vybrané speciality z mořských plodů, které jim servírovala obsluha. Syn Daniel zatím spal v kočárku kousek od slavnostní tabule. „Je to hodnej kluk, asi chtěl, abychom si to v klidu užili, tak usnul,“ s úsměvem dodala Jana Adamcová.

Své »ano« si sporťačka Jana Nováková a režisér Jiří Adamec řekli před rokem na řeckém ostrově Samos. „Syn Daniel je moje nejlepší dílo a žena Jana je zase moje největší štěstí, které mě v životě potkalo,“ nešetří Adamec komplimenty na svou rodinu. Snad jim jejich idylka vydrží co nejdéle.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.