Svátek práce slavili vodkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svátek práce slavili vodkou

Bojovému pokřiku Romana Skamene naslouchá Romana Vítová a také vzorně salutující Wendy Zapletalová a Martin Horák.
Bojovému pokřiku Romana Skamene naslouchá Romana Vítová a také vzorně salutující Wendy Zapletalová a Martin Horák.

RAHA – Tradiční byznys párty v MMC Universe klubu se nesla ve stylu oslav Svátku práce. V klasických armádních uniformách zelené barvy uvedli párty Romana Vítová (28) a Roman Skamene (51).

Kliknutím zvětšeteTradiční byznys párty v MMC Universe klubu se nesla ve stylu oslav Svátku práce. V klasických armádních uniformách zelené barvy uvedli párty Romana Vítová (28) a Roman Skamene (51). Sekundovali jim exVyVolení Wendy Zapletalová a Martin Horák, kteří byli oblečeni ve slušivých pionýrských úborech. Slavilo se hlavně vodkou, dokonce byla vyhlášena soutěž, kdo vypije nejvíc panáků. Nejúspěšněji se tvářil rovněž exVyVolený Jindra Hovorka, který za každý objednaný panák inkasoval samolepicí hvězdu, a na své košili jich okolo půlnoci měl už pěknou řádku. Mim Jaroslav Čejka slavil střídmě s číší bílého vína. A někteří alkohol nepili vůbec, jako třeba moderátor Vlasta Korec. Ten dorazil později, protože měl vysílání VyVolených. Objednal si jen kolu, popovídal si se Zuzanou Belohorcovou a brzy zase zmizel.


Autor: (dc)
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.