Mlsný kocour Janeček (61) a sexbomba Mátlová (31): Pravda o jejich sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mlsný kocour Janeček (61) a sexbomba Mátlová (31): Pravda o jejich sexu!

František Janeček a Tereza Mátlová
František Janeček a Tereza Mátlová  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Kdo by to byl řekl o hudebním producentovi Františkovi Janečkovi (61), že má ještě sexuální apetit. A přitom je prý v posteli pěkný kaňour! Vůdcem v posteli je dokonce on, a ne jeho mladičká přítelkyně – půvabná zpěvačka Tereza Mátlová (31).

Kdo by to byl řekl o hudebním producentovi Františkovi Janečkovi (61), že má ještě sexuální apetit. A přitom je prý v posteli pěkný kaňour! Vůdcem v posteli je dokonce on, a ne jeho mladičká přítelkyně – půvabná zpěvačka Tereza Mátlová (31).

A dokonce své přítelkyni i vyhrožuje. „Buď hodná, nebo nedostaneš,“ nechal se slyšet na jedné zahraniční dovolené o třicet let starší Janeček. A všem okolo bylo jasné, že se jedná o sexuální styk. Tereza se jen usmála a zřejmě si myslela své. Každopádně když dostane starý kocour Janeček na sex chuť, musí být jeho přítelkyně po ruce a vyplnit všechna jeho přání. „Nemyslím si, že by to však bylo častěji než jednou za měsíc,“ směje se jeden Janečkův kamarád. Jestli však Janeček dovádí s viagrou nebo bez, to si jeho kolegové raději nechali pro sebe.

Každopádně se Tereza Mátlová netají tím, že by s Janečkem chtěla děti, a to dokonce dvojčata nebo trojčata. Takže starému pardálovi nezbude než pěkně zabrat! Možná budou muset k sexu přistupovat častěji než jednou za měsíc, aby se jim to děťátko povedlo. Třeba by mohl zaskočit pro radu za Karlem Gottem, který svou třetí dceru Charlotte Ellu počal ve svých pětašedesáti letech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.