Rolins, Zeťová a Hadašová: Slavný milenec prolomil mlčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rolins, Zeťová a Hadašová: Slavný milenec prolomil mlčení!

Jaroslav Bednář.
Jaroslav Bednář. (Blesk – Pavel Mazáč, herminapress.cz)

Hokejový útočník Jaroslav Bednář si umí vybrat! V posteli si užíval přízně nejen krásných zpěvaček, ale také modelek. Mezi jeho partnerky patřila například Dara Rolins (45), Helena Zeťová (37) a dokonce i jeho současná manželka modelka Lucie Hadašová (31).

Ještě než se oženil, užíval si po boku krásných zpěvaček. První známou osobností, se kterou se Bednář ukázal na veřejnosti, byla Dara Rolins. Po dvou letech vztahu se slovenskou zpěvačkou si našel další zpěvačku, tentokrát z Česka Helenu Zeťovou. Bohužel ani vztah se Zeťovou neměl dlouhého trvání, po třech letech se s ní Bednář rozešel. Obě krásky již v té době byly veřejně známé, byl to snad důvod, proč se s nimi hokejový útočník spustil?

„Slavný holky mně nikdy neimponovaly. Byla to shoda náhod,“ řekl Bednář podle iSport.cz v rozhovoru pro pořad Česká ulička na DIGI TV. Zároveň i prozradil, že více než na svůj vzhled sváděl hokejista dámy svým humorem. Vtip je očividně kouzlo, které ženy přitahuje a po vztahu s Helenou Zeťovou začal chodit s modelkou Lucii Hadašovou.

„Manželka ale sbalila mě, protože jsem byl vtipný,“ řekl Bednář podle iSport.cz, který letos ukončil kariéru a momentálně působí jako sportovní manažer hokejového klubu Mountfield Hradec Králové. Manželský sňatek Bednář s modelkou uzavřel v roce 2013 na vinici. Spolu vychovávají dceru Denisu a Vanessu.

Na video s Jaroslavem Bednářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.