Těhotná Hadašová oslavila rok se psy: Dort chutnal dětem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Těhotná Hadašová oslavila rok se psy: Dort chutnal dětem

Lucie Hadašová s manželem
Lucie Hadašová s manželem (Aha! Martin Hykl)

Na psí kuchařku si zahrála modelka Lucie Hadašová (37). Se skoro snědeným dortem Lucie ukázala i svoje těhotenské bříško.

Termín porodu se blíží, Miss 2007 po dvou dcerách čeká prvního kluka! Když měla loni jejich fenka štěňata, rodina si dvě – Tima a Jarušku – nechala. A protože je to právě rok, co se narodila, připravila Lucie celé smečce oslaveneckou baštu – velký dort. „Musím se pochválit, dal by se i jíst,“ prozradila modelka a přidala na sociální sítě fotku pejsků, které drží v náručí dcerky Vanessa (7) a Denisa (13).

Bývalá královna krásy Lucie Hadašová: Jsem nudná žena v domácnosti!

Video se připravuje ...

S manželem, někdejším hokejovým reprezentantem Jaroslavem Bednářem 46), měla Lucie úmluvu. „Když jsem předtím čekala holky, dohodli jsme se, že když to bude kluk, vybere jméno on. Netušila jsem, že ten kluk fakt přijde,“ prozradila Lucie s tím, že si je jistá, že Jarda po tatínkovi se její třetí potomek jmenovat rozhodně nebude.

Miss Lucie Hadašová se sestrou: Ta je nově zadaná a má nový džob!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.