Chudák Zeťová: Zohavil ji žhavý výfuk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Zeťová: Zohavil ji žhavý výfuk

Helena Zeťová kvůli padání vlasů změnila radikálně barvu.
Helena Zeťová kvůli padání vlasů změnila radikálně barvu. (Foto: Instagram)

Některé zážitky se vám vryjí do paměti, některé se dostanou pod kůži a jsou i takové, které na kůži zůstanou po celý život. Takovou malou vzpomínku má i zpěvačka Helena Zeťová (38). Stala se jí na motorce, ale vůbec přitom neřídila.

„Seděla jsem zrovna vedle motorky, která na mě spadla, sotva zastavila. Výfuk měl velice příjemnou teplotu. A já mám velice pěknou jizvu,“ pochlubila se zpěvačka. Na motorky má však vesměs pozitivní vzpomínky. Svého času cestovala s kamarády na motocyklu po Evropě, dnes už je to málokdy: „Když jsem odešla do Řecka, tyhle kontakty a přátelství malinko šly jinudy, než já. Ale stále platí, že se vždycky rádi vidíme. I s jejich motorkama.“

Taková motorka ovšem vyžaduje i správnou a náležitou péči, stejně jako žena. Co si o tom zpěvačka myslí? „Péči potřebuje každopádně. Už jen kvůli zdraví těch, co mají s motorkami vztah. Stejné je to se ženami. Když není dostatečná péče, může nastat nepříjemné zranění.“ Letos zpěvačka ovšem znovu na motocykl usedne – dorazí totiž na slavnostní zahájení Motosalonu v Praze.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.