Další rána pro syna Bartošové (†48): PEKLO V PLAMENECH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další rána pro syna Bartošové (†48): PEKLO V PLAMENECH

Artur Štaidl
Artur Štaidl (Foto: Martin Hykl, archiv Blesku)

Nejprve mu odešla půlka kapely, a teď kvůli požáru přišel o zkušebnu! Čtyři roky po tragické smrti Ivety Bartošové (†48) se zpěvaččinu synovi Arturu Štaidlovi (20) lepí smůla na paty. Zatím poslední ránou byl nedávný obří požár v pražské Hostivaři, který zastavil i natáčení seriálů Ordinace a Ulice.

„Rodí se nám nové skladby a spousty koncertů, jenom jsme teď byli nuceni zbrzdit. Pamatujete si na nedávný proslulý požár v Hostivaři? Ano? Výborně! Jednoduše řečeno, požár se odehrával v budově vedle naší zkušebny,“ oznámila Arturova skupina Behind the Mirror (Za zrcadlem) na sociální síti.


Bude se bourat!

Oheň, který zachvátil halu a způsobil podle předběžného odhadu vyšetřovatelů škodu 45 milionů korun, byl tak veliký, že hasiči na místo poslali 13 jednotek i svou chemickou službu. „Měli jsme ovšem štěstí na vítr a naše věci přežily. A my teda taky. Yuhuu!“ oddechli si členové kapely. Ale i tak je čekají problémy. „Takže teď hledáme novou zkušebnu, protože na Hostivaři se nejspíš bude bourat,“ popsali situaci. Kdybyste někdo o něčem věděl, tak budeme rádi za každou nabídku!“ dodala skupina na svém profilu.


Nový začátek

Syn Ivety Bartošové může tedy doufat, že smolné období jeho skupiny se požárem završilo. Nedávno totiž musel řešit velký problém s odchodem poloviny členů. Dnes už jsou zase kompletní v novém složení, dokonce pořídili i nové propagační fotky. „Máme pro vás nádhernou novinku, kterou již spousta z vás očekávala, ale ne každý věděl, o co jde... S novými členy očekávejte nové skladby, nový zvuk a spoustu nových koncertů!“ pochlubila se skupina.

Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
amej
18. 5. 2018 • 13:04

On se tatínek postará

DWEI
18. 5. 2018 • 07:05

jity - též jsem to měla na mysli při psaní příspěvku - taky si myslím, že by pro něho bylo lepší být národu i bulváru méně na očích

jity
18. 5. 2018 • 06:54

Je to pravda Artur neměl snadné dětství, ale ta hudbu co provozuje, no nevím jestli mu přinese štěstí. Lépe by bylo žít obyčejný život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.