Zraněná Brožová: Je to vážnější, než se zdálo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zraněná Brožová: Je to vážnější, než se zdálo

Herečka má kromě modřin i zlomenou ruku.
Herečka má kromě modřin i zlomenou ruku. (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Přímo před zraky diváků se zřítili z nebezpečné konstrukce dva metry nad zemí během premiéry Ifigenie v Aulidě ve vinohradském divadle. Pád Václava Vydry (62) a Kateřiny Brožové (50) se neobešel bez následků. Zatímco Vydra neutrpěl vážnější zranění, Brožová je na tom jinak!

„Všichni jsou v naprostém pořádku!“ prohlásil ředitel divadla Tomáš Töpfer (67) hned druhý den na webových stránkách. Avšak, opak je pravdou! Herečka Brožová, představitelka Klytaiméstry utrpěla zlomeninu ruky a dokonce je ošklivě pomlácená.

„Po pádu jsem měla vykloubený palec. Nahodil mi ho zpět přítomný lékař z hlediště,“ popsala Brožová nepříjemný pád Blesku. Bohužel, zranění herečky je mnohem vážnější a nezůstalo pouze u vykloubeného palce. „Jsem pomlácená! Hlava, kolena, pravá ruka v ortéze…Jsem celá bolavá,“ přiznala herečka Blesku. Herečka strávila celý víkend jezděním po doktorech, abych na další představení byla fit. „Už se to hojí! Mohlo to ale skončit hůř…Stali při nás andělé,“ řekla Brožová Blesku. Herečka měla opravdu velké štěstí, původně měla být konstrukce umístěna čtyři metry nad zemí. Zranění Brožové mohlo dopadnout mnohem hůře! Naštěstí herec Petr Rychlý (52) včas upozornil, že konstrukce se šikmou plochou je umístěna příliš vysoko.
„Ještě, že na to Petr včas poukázal. Jeho hned napadlo, že je to nebezpečné! Konstrukce se jen kvůli jeho připomínce naštěstí dostala o polovinu níž,“ prozradil zdroj z divadla Blesku. I přes zranění a bolavé tělo, odehrála Brožová první reprízu. „Představení rozhodně stojí za to, je to nádherná práce,“ řekla herečka Blesku.
Další představení se snad již obejdou bez zranění a herci budou na sebe dávat větší pozor. „Příště musíme být s Kateřinou opatrnější a nesmíme se do toho tolik pokládat,“ plánoval před dalším představením herec Vydra, který ve hře hraje krále Agamemnóna.


 Kateřina Brožová konečně řekla, zda je zadaná nebo sama!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mord
21. 2. 2018 • 00:42

Tady se sešla zase pěkná chátra v čele s bellmekem jedna nula vedle druhé měli jste se snažit pčed 50 lety teď už je pozdě zasloužíte si přesně to, co máte

-bello-
20. 2. 2018 • 22:55

Vydra se " pokládá " akorát tak do kšeftů, že by i do herectví, tak toho jsem si nikdy nevšimla

ivoadler
20. 2. 2018 • 13:16

Jak je u toho Vydra, vždycky hrozí nějaký držkopád.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.