Brožová (48) pochovala tatínka (†83): Za kordonem z bodyguardů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brožová (48) pochovala tatínka (†83): Za kordonem z bodyguardů!

Jaromír Soukup pečoval o Kateřininu maminku Jelenu.
Jaromír Soukup pečoval o Kateřininu maminku Jelenu. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Jen v kruhu rodiny se Kateřina Brožová (48) loučila s milovaným tatínkem Zdeňkem (†83). Aby někdo dojemný obřad nerušil, hlídala před obřadní síní šestičlenná nekompromisní ochranka. Patřil k ní dokonce i boxer Ondřej Pála (32)!

Houslový virtuos a pedagog na Hudební fakultě AMU zemřel 6. prosince. „Tatínek byl dlouho nemocný,“ svěřila deníku Aha! zdrcená herečka. I když věděla, že otec vážně stůně, jeho odchod ji zaskočil. Byli si s tatínkem velice blízcí. Spojovala je nejen hudba, ale taky výlety do přírody, rybaření a sbírání hub. Ve smutečním projevu zazněl pro útěchu úryvek z Bible: „Všechno má určenou chvíli a veškeré dění pod nebem svůj čas. Je čas rození i čas umírání, je čas plakat i čas smát se, čas truchlit i čas poskakovat.“ Na utajovaný obřad v motolském krematoriu herečku doprovodil partner, mediální magnát Jaromír Soukup (47), maminka Jelena Kovalevská (82) a dcera Kateřina (15). Pak už přišla skutečně jen hrstka těch nejbližších příbuzných. „Kateřina neřekla datum pohřbu ani Zdeňkovým žákům. Chtěla, aby poslední rozloučení bylo zcela komorní,“ prozradil člověk z blízkého okolí herečky. Mezi žáky zesnulého patřil například houslový mág Václav Hudeček (64).

Rodina nechala Zdeňku Brožovi na poslední cestu zahrát My Way Franka Sinatry (†83), Život je jen náhoda v podání Yvetty Simonové (88) a Milana Chladila (†53) a píseň Už se ten Tálinský rybník nahání od Waldemara Matušky (†76).



Přečtěte si
brunos
17. 12. 2016 • 08:42

Na utajený obřad jen pro rodinu pozvat bulvár mi přijde na hlavu.

tarka
17. 12. 2016 • 03:31

"Aby někdo dojemný obřad nerušil, hlídala před obřadní síní šestičlenná nekompromisní ochranka. " Jasně, a proto si pozvala na pohřeb bulvár. Husa a ten její mediální magnát ani nemluvě, oba jsou trapní.

antonuis.j
16. 12. 2016 • 17:20

Proč měla zástup bodyguardů? Jako Rychtář... No jo, ona tahle stará slečinka - neboli sladký díblíček dívenka staáí hajtra vyzáblá šlachovitá rypatá - si holt hraje na hvězdu, zamrzla v 80.letech a vypadá jak stará dorota, která nevnímá čas a marně se stylizuje do holčičího, kostra vyžilá. Kamaárdova firma u ní v baráku dělala práci a prý ta vychrtlá ježibaba s bradavicemi byla otřesná nejen zjevem, ale hlavně projevem - styl >Já jsem Brožová a do je víc!<, takže chlapi byli znechucení a navíc je prý daleko šerednější ohera v reálu než v televizi - prý ty bradavice jsou nechutné a ona sama taky. Takže PR*D sexbomba a dívenka, bréca je to, urvaná z toho, jak celý život honí prachaté dědky - tenhle "magnát" je asi nevidomý a hluchý, nejspíš!

bursik
16. 12. 2016 • 13:43

ponevadz je to podsveti i s tou afektovanou jednozavitnici

bursik
16. 12. 2016 • 13:41

uzasna zprava , opravdu prehnane opatreni kvuli starci,snad KB nemela sperky od -Tomana Kovarcika a majitele Barrandova na sobe, pak by te ochranky bylo malo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.