Heidi Janků (55): NÁHLÁ VÝPOVĚĎ Z BARRANDOVA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi Janků (55): NÁHLÁ VÝPOVĚĎ Z BARRANDOVA

V Aférách skončila kvůli změně schématu.
V Aférách skončila kvůli změně schématu. (Foto pro Aha! herminapress.cz, TV Barrandov, Facebook.com)

Dala výpověď TV Barrandov. Heidi Janků (55) odmítla prodloužení smlouvy na pořad, který moderovala čtyřikrát týdně téměř půl roku. „V Aférách jsem opravdu skončila,“ potvrdila deníku Aha! informaci zpěvačka a vdova po muzikantovi Ivo Pavlíkovi (†84).

Když ji lanařili, aby moderovala »neuvěřitelné životní příběhy« lidí, slíbili jí, že nebude muset záměrně vyvolávat mezi lidmi konflikty. „Teď připravují nové schéma a Aféry mají přitvrdit. A tohle já moderovat neumím, ani nechci! Neumím se hádat ani v osobním životě,“ svěřila Aha! Heidi, proč tak náhle odmítla prodloužení smlouvy.

„Ve středu jsem natočila poslední tři pořady, smlouva mi končí a já jsem, co se televize týká, zase volná,“ vysvětluje a zdůrazňuje, že se s TV Barrandov rozhodně nerozešla ve zlém. „Vůbec ne. Třeba se tam ještě někdy vrátím,“ nechává si otevřená vrátka Janků, která tam před Aférami moderovala tři roky pořad Intim.

Ničeho nelituje

„Jsem hlavně zpěvačka, na jevišti mě to stále i po těch letech baví. Moderování mě ale baví taky. Když přišla před pěti lety nabídka uvádět Intim, po chvilce váháni jsem nabídku přijala a vůbec toho nelituju. Ani teď Afér. Za tu šanci v obou případech jsem moc vděčná. Poznala jsem skvělé lidi a hodně se toho naučila,“ komentuje Janků, která se prý v budoucnu nějakého moderování určitě prý zase ráda ujme. „I když se moderátorkou být opravdu necítím,“ říká.

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mikimi
2. 2. 2018 • 11:29

Tak proto se tam vrátila Kristelová To není žádný její chystaný projekt, jak se tvářila, ale prostě jenom neměli náhradu, tak ji vzali na milost. A ona se bude prsit, jak nás všechny přechytračila. Ale až se dostanou na světlo ty fotky z banky, na kterých mají údajně být s Řepkou, tak to asi nebude mít dlouhého trvání.

radar666
2. 2. 2018 • 11:15

Jaká náhlá výpověď ? Zasoužená ! Tato dáma si pletla pořad Aféry s pořadem Peříčko ! Ze svých hostů se snažila vydolovat co nejvíce sexuálních zážitků nad kterými se pak ukájela. Místy to bylo až nechutné,ale tato nadržená žena byla k neudržení.Proto šla sledovanost dolů a to nemá žádná televize ráda.Kultivovanost pana Jagelky byla úpně jiná píseň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.