Heidi Janků o svátcích: Na oslavy nemám sílu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Heidi Janků o svátcích: Na oslavy nemám sílu

Heidi Janků nemá na oslavy ani pomyšlení.
Heidi Janků nemá na oslavy ani pomyšlení. (Foto Facebook.com, ara)

Má za sebou velmi těžké období! Zemřel jí manžel Ivo Pavlík (†84), před tím jí odešla velká kamarádka a Ivošova bývalá žena Věra Špinarová (†65). Jak hodlá Heidi Janků (55) prožít vánoční svátky? Na to odpověděla v rozhovoru pro magazín Aha! TV.

Měla jste klidný advent, nebo pracovní?

„Jako každý rok jsem ho měla hodně pracovní. I když vím, že advent by měl být o uklidnění se a přijímání toho dobrého, ale práce si nevybírá.“

Stihla jste zajít s kamarády na vánoční trh?

„Na svařáku jsme byli. Dali jsme si dobrou večeři a poveselili se.“

Kde vlastně prožijete letošní svátky?

„Budu se svojí rodinou. Domluvila jsem se s ní už na začátku prosince. Nejprve budu s mojí rodinou, pak přejedu k další rodině...Pro mne zkrátka budou Vánoce rodinné."

Příchod Nového roku prožijete pracovně, nebo někde na horách?

„Neodjedu nikam, protože na to nemám sílu. Práci jsem odmítla, protože na to také nemám sílu, abych se veselila. Ale určitě nebudu sama: Buď budu s rodinou, nebo s kamarády. Mám několik nabídek, tak uvidím."

Závěrem bych se zeptal: Je nějaký dárek, který byste letos ráda našla stromečkem?

„Já už jsem ve věku, kdy raději ty dárky dávám. Ani mi nezáleží na nějakých dárcích. Ale chtěla bych, aby ten další rok byl lepší."

Tohle peklo si zažila:

26. března

Umírá její velká kamarádka Věra Špinarová (na snímku), se kterou se připravovala na turné po Česku. Heidin manžel Ivo Pavlík smrt své první ženy velmi špatně snáší, dokonce musí brát antidepresiva.

12. srpna

Po několikadenní hospitalizaci v nemocnici náhle umírá zpěvaččin muž Ivo Pavlík. O jeho skonu se Heidi dozvídá těsně před vystoupením na vinařických slavnostech.

18. srpna

Ve strašnickém krematoriu probíhá poslední rozloučení s Ivem Pavlíkem. O rozruch se tam stará Renata Figurová (37, na snímku) – matka tříletého syna, jehož otcem je prý zpěvaččin vzdálený příbuzný. Heidi nařkla z toho, že zavinila Pavlíkovu smrt, když řešila věci, které neměla, a on se tím prý trápil.

27. října

Heidi šokuje zpráva o hospitalizaci zpěvačky a její kamarádky Ellen Lenské (39), která skončila s mozkovou příhodou v nemocnici.

7. listopadu

Poslední ranou pro Janků je smrt jejího kamaráda, slovenského moderátora Mira Fančoviče (†53).

Na video s Heidi Janků se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.