Radost u Etzlera (53): Čtvrté dítě na cestě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Radost u Etzlera (53): Čtvrté dítě na cestě!

Miroslav Etzler se stane počtvrté otcem.
Miroslav Etzler se stane počtvrté otcem. (marek pátek)

I když už by mohl být dědečkem, bude místo toho zase tátou. Etzlerova dlouholetá přítelkyně Helena je v pátém měsíci těhotenství!

„Je to tak, ve věku, kdy bych mohl být dědečkem, budu opět tatínkem,“ prozradil Mirek Etzler v pořadu Prásk. Zatímco pro herce to bude již čtvrté dítě, Helenu čeká premiéra. „Já jsem jako otec nebyl moc dobrý. Mám tři děti, měl jsem je relativně brzo. Děti pro mě byly důležité, ale budoval jsem kariéru. Ta už mě teď moc nezajímá. Myslím, že na stará kolena budu otec par excellence,“ dodal Miroslav, který zazářil v soutěži Tvoje tvář má známý hlas.

Těhotenství ale prý neprobíhá v poklidu a nevolnosti jsou na denním pořádku. „Je mi celé těhotenství dost špatně. Trpím silnými migrénami, takže zatím si to moc neužívám a ani nechodím po obchodech nakupovat. Snad to ještě přijde a bude mi lépe,“ řekla dle Blesku hercova přítelkyně a nastávající maminka.  

 Mirek Etzler bud počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
20. 1. 2018 • 09:59

Jo...pokud mu to přinese nový náboj do života tak fajn...někdo projde životem telativně klidně, jiný složitě se dopracuje j jistým hodnotám, prostě nejsme "kloni"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.