ŠOK! Peštová (47) se odstěhovala od Habery (56) i s dětmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ŠOK! Peštová (47) se odstěhovala od Habery (56) i s dětmi

Daniela Peštová s partnerem Paľem Haberou
Daniela Peštová s partnerem Paľem Haberou (Marek Pátek, Pavel Machan)

Tím, jak je jejich vztah spokojený se často Peštová s Haberou chlubili na sociálních sítích. Jenže v poslední době se modelka chlubí hlavně fotkami, na kterých je jen ona s dětmi. Po Haberovi, jakoby se na jejím Instagramu slehla zem. Co se mezi nimi přihodilo?

Když mezi Peštovou a Haberou propukla jejich láska, bydlela v New Yorku, kam se za ní zamilovaný zpěvák odstěhoval. V Americe spolu prožili čtyři roky, kde dokonce zplodili i společnou dceru.

Nakonec se ale rodinka kvůli Haberovým pracovním nabídkám přestěhovala do Česka, ale koupili si i dům na Slovensku. V dobách, kdy byl zpěvák porotcem soutěže SuperStar, velmi často pendloval mezi Prahou a Slovenskem.

Vzhledem k tomu, že pár se už před nějakým časem přestal chlubit společnými snímky, ptali se mnozí, zda jsou ještě vůbec spolu. „Daniela a Paˊlo jsou stále spolu. Jen s tím rozdílem, že Daniela se před časem přestěhovala z Prahy do USA, kde předtím žila. V Česku si jednoduše ani po těch letech nedokázala zvyknout a s dětmi se rozhodla odstěhovat. Jenže Palˈo má v Česku a na Slovensku hodně kšeftů, nemohl se sbalit a odejít,“ prozradil dobře informovaný zdroj webu pluska.sk s tím, že Habera za rodinou jezdí, jak jen může.

 Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
msml20
12. 1. 2018 • 20:14

Pokud to Daniela skutečně řekla a nevymyslel si to bulvár, tak to je velmi hloupé a i legrační. Znám několik Američanů, kteří zde žijí a líbí se jim tu, nemluvě o tom, že pro ni jistě není žádný problém tam často cestovat. Jinak je Daniela jedna z našich nejkrásnějších modelek, a to i ve svém věku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.