Děsivá bouračka Drobného: Skončil pod náklaďákem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivá bouračka Drobného: Skončil pod náklaďákem

Milan Drobný
Milan Drobný (Foto: Aha! - Martina Pěčková)

Zkažené svátky. Milan Drobný (73), který navíc před týdnem slavil narozeniny, měl hloupou bouračku. „Jel jsem ve čtvrtek v poledne koncertovat do Ústí nad Labem, na cestě jsem na Chodově zastavil na světlech. Tirák čekající za mnou mi najel na zadek,“ popisuje naštvaně zpěvák.

Drobný jel na křižovatce rovně, bílý tirák s polskou poznávací značkou stál za ním a chtěl odbočit doleva. Vyrazil ale už na oranžovou a vůbec neodhadl vzdálenost. „Pravou stranou najel na můj levý zadek. Vysypalo se i sklo. Zastavil jsem a on mi řekl něco ve smyslu, že popojede z křižovatky, ale se tam nepletl. Místo toho ale šlápl na plyn a rychle zmizel,“ zlobí se Milan.

Za tirákem se pustit nemohl, protože už padla další červená a nechtěl ohrozit další vozy. Spěchal na koncert, kde čekaly stovky lidí, a tak nemohl ani volat policii. „Budu mít nejspíš potíže s pojišťovnou, protože nemám espézetku toho Poláka. Tak prosím, pokud někdo tu kolizi viděl a může pomoci identifikovat řidiče, budu mu vděčný. Řidiči mívají v autech kamery, pomohlo by mi to moc,“ dodává Drobný s nadějí.



Přečtěte si
zvonekdozahrady
18. 12. 2017 • 21:08

Ten kamioňák byl ruský špion a spletl si ho s Drahošem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.