Drobný se ženou v Francii: Problém se zpěvákovou nadváhou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Drobný se ženou v Francii: Problém se zpěvákovou nadváhou

Milan Drobný s manželkou Danou
Milan Drobný s manželkou Danou (profimedia.cz)

Splnil si klukovský sen. Milan Drobný (73) vyrazil s manželkou Danou (60) do Francie. „Chtěl jsem vidět Mont Ventoux, kde končívá jedna z etap slavného závodu Tour de France,“ svěřil deníku Aha! zpěvák. Naposledy se na obávaný vrchol drápali profíci v roce 2016.

A horu nejen viděl. „Vyrazili jsme nahoru na kolech!“ popsal zážitek Drobný. Nebyla to jízda pro slabochy – 22 km do táhlého kopce se stoupáním až dvanáct stupňů, vrchol je ve výšce 1909 m. „Měli jsme sice elektrokola, ale makat se musí stejně. Trochu mě zaskočilo, že nahoře bylo o víc než dvacet stupňů méně než dole. Danuška výlet zvládla statečně, já měl trochu problémy s mou necyklistickou váhou,“ přiznal Drobný.


Kromě jízdy na kole, kterou oba milují, si vychutnávali bydlení na statku, kde se cítili jak Bouvard a Pécuchet z pamětnického seriálu Byli jednou dva písaři. „Měli vše vlastní – vejce, sýry, chléb, mléko, džemy, šťávy, olivový olej i víno,“ vypočítává labužnicky zpěvák. Jen tradičního kohouta na víně se nedočkali. „Majitelka paní Genevieve na kohoutovi lpěla, když se vrátila po týdnu z Korsiky, hned si ho běžela do výběhu zkontrolovat,“ smál se.

Na video s Milanem Drobným se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.