Na dálnici projel zákazem a… Zabil spolujezdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Na dálnici projel zákazem a… Zabil spolujezdce!

Nehody se staly v místě, kde se dál nice opravuje.
Nehody se staly v místě, kde se dál nice opravuje. ( Foto Policie ČR)

Chtěl si ušetřit pár minut času, navždy má zkažený život a další zničil! Řidič (†27) vjel přes zákaz na dálniční stavbu a havaroval. Jeho spolujezdec je mrtvý! Další nehoda následovala po pár minutách.

Muž za volantem Audi A5 s maďarskou registrační značkou se chtěl ve čtvrtek večer na dálnici D1 směrem na Brno vyhnout koloně, sjel do Velkého Meziříčí, projel městem a po pár kilometrech se vrátil zpátky.

„Kolem zákazu dojel až k místu, kde se opravuje dálniční most a v plné rychlosti narazil do svodidel a zábradlí,“ uvedla policistka Dana Čírtková. Nic se mu nestalo, ale jeho spolujezdec (†47) utrpěl tak vážná zranění, na jejichž následky zemřel po převozu do nemocnice. O pár minut později udělal to samé v oktávce další řidič (31), který havaroval na stejném místě. On i jeho dva spolujezdci skončili s vážným zraněním v nemocnici.

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.