Vdova po muzikantu Brabcovi (†63): OMLUVA slavné kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova po muzikantu Brabcovi (†63): OMLUVA slavné kolegyni!

Šárka Rezková
Šárka Rezková (Foto: David Kundrát, archiv Šárky Rezkové)

Rozzlobila svoji dlouholetou kolegyni a teď se jí omlouvá! Vdova po muzikantu Jiřím Brabcovi (†63) přezpívala hity Nadi Urbánkové (78) a ani jí to nedala vědět. Šárka Rezková (46) proto zpěvačce zavolala a vše si vyříkali. 

„Já jsem byla stále zavřená ve studiu, chtěla jsem Nadě zavolat... Ale stihli jí to oznámit dříve z rádia, že jsem natočila její Závidím nebo Vilém peče housky,“ řekla Nedělnímu Aha! Rezková. „Tak jsem jí zavolala a omluvila se, že jsem se neozvala dříve! Ona mne v tom natočení jejích hitů, které kdysi zpívala s kapelou mého zesnulého muže, podpořila,“ pokračuje zpěvačka přezdívaná podle svého hitu Borůvková.

Pochválila ji
„Šárka je skvělá zpěvačka a líbí se mi, jak písničky natočila. Držím jí palce,“ okomentovala chystanou desku Rezkové Urbánková. Šárka hodlá albem vzdát hold svému tragicky zesnulému muži, country legendě Jiřímu Brabcovi. Proto přezpívala řadu hitů, které jeho kapela Country Beat, mimo jiné s Naďou Urbánkovou, hrála.

Šárka Rezková v akci:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.