Vdova po Jiřím Brabcovi Šárka Rezková: Dluhy za ni platí syn (18)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdova po Jiřím Brabcovi Šárka Rezková: Dluhy za ni platí syn (18)!

Šárka se synem Filipem, který si říká BeatSolčy.
Šárka se synem Filipem, který si říká BeatSolčy. (KAREL KOPÁČ / Aha)

Vyhrabat se z dluhů pomáhá Šárce Rezkové (44) její syn Filip Solčány (18). Jak se vdova po muzikantovi Jiřím Brabcovi (†63) svěřila deníku Aha!, dal jí část honoráře, který dostal za natáčení televizní reklamy.

Zpěvačce dluží řada lidí peníze a kšeftů má v poslední době taky pramálo. Dostala se kvůli tomu do finančních problémů, teď se z nich ale snaží postupně dostávat. „Mám internetový shop, prodávám v něm značkové oblečení. A teď mi finančně pomohl můj syn Filip, který natočil reklamu pro jeden řetězec rychlého občerstvení. Přišel sám a řekl mi: Mami, tady máš peníze, poplať důležité věci,“ prozradila Aha! dojatá Rezková.

Filip se živí jako beatboxer a říká si BeatSolčy. Tvůrcům reklamy se zalíbil, a proto ho do spotu právě jako beatboxera obsadili. Podle námi oslovených odborníků si mohl vydělat několik desítek tisíc korun.

Rezková se kvůli problémům začala v poslední době odreagovávat pomocí alkoholu (Aha! informovalo). Tvrdí ale, že má vše pod kontrolou. „Jo, napiju se a vyčistím si tak hlavu. Ale nejsem alkoholička,“ řekla zpěvačka.



Přečtěte si
monza
30. 4. 2013 • 11:44

To,že syn pomáhá matce,je u slušných lidí běžné. Ovšem pro spodinu,kterou představují tzv, "novináři" v "Aha",něco nevídaného!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.