Řepka musel na TESTY: Opravdu ho Erbová podváděla s tímhle?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Řepka musel na TESTY: Opravdu ho Erbová podváděla s tímhle?!

Tomáš Řepka
Tomáš Řepka (Aha! – Marek Pátek)

Bývalý český profesionální fotbalový obránce a reprezentant Tomáš Řepka (43) již brzy vydá svou knihu s názvem Děkuju. Řepka se v jedné z kapitol rozepsal o své exmanželce Vlaďce Erbové (36) a nenechal na modelce nit suchou. A není se čemu divit, Erbová ho v těhotenství podváděla jako o život. Řepka dokonce musel na testy otcovství!

Podle toho, co Řepka píše ve své knize Děkuju, která brzy zamíří na prodejní pulty knihkupectví je jasné, že Erbová nebyla žádná světice. O početných záletech ze strany Erbové se Řepka rozpovídal a přiznal, že během doby, kdy Erbová čekala Řepkovo dítě to hrála na dvě strany. „Erbová mě začala podvádět dlouho předtím, než z manželství odešla,“ cituje server Extra.cz z jeho knihy.

„Poprvé jsem se o tom, že spí s někým jiným, dozvěděl v tom nejhorším okamžiku. Byla těhotná s Markusem a na dálnici při jízdě autem, kdy já jsem řídil, mi přiznala, že si není jistá, jestli je to dítě moje. Myslel jsem si nejdřív, že si ze mě dělá srandu, ale když jsem pochopil, že to myslí úplně vážně, musel jsem zastavit na nejbližší benzínce, abych to rozdejchal,“ cituje Extra.cz z jeho knihy.

Poté, co se Řepka dozvěděl, že mu byla Erbová nevěrná, volal jejímu exmanželovi Bahenskému. „Volal jsem Bahenskému, jak se k tomu postaví a jestli ví, že jeho exmanželka je s jedním z nás těhotná, jen ještě neví přesně s kým. I do toho telefonu bylo znát, že kouká jak opařený a neví, co na to říct. Něco mumlal o tom, že to není možný a sám z toho byl v šoku. Jen nebylo patrný, z čeho je v šoku víc – jestli z toho, že to vím, nebo z toho, že by mohl mít s Erbovou další dítě. Takže jsem musel na testy otcovství,“ cituje Řepku server Extra.cz

Testy otcovství naštěstí potvrdily, že otcem je Tomáš Řepka, který nevěru své exmanželky překousl především kvůli synovi.

 Na video s Tomášem Řepkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.