Erbová kontra Kristelová: Tady končí sranda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Erbová kontra Kristelová: Tady končí sranda!

Mezi Vlaďkou Erbovou, Kateřinou Kristelovou a Tomášem Řepku to pořádně vře.
Mezi Vlaďkou Erbovou, Kateřinou Kristelovou a Tomášem Řepku to pořádně vře. (Foto: Marek Pátek, David Malik )

Exmanželka Tomáše Řepky (43) Vlaďka Erbová (36) se s jeho současnou přítelkyní Kateřinou Kristelovou (37) nemohou ani cítit. Urážky a obvinění nejsou mezi nimi ničím neobvyklým. Kristelová označila Erbovou za profesionální plačku, která škemrá v esemeskách, že chce Řepku zpátky. Jenže to Vlaďku pořádně dopálilo a nenechala si to líbit. Z jejího prohlášení se zdá, že sranda končí.

Jejich vážné spory začaly poté, co Erbová zjistila, že kdosi použil její telefonní číslo u inzerátu na internetových stránkách, které nabízejí eskortní služby. Řepkova exmanželka tento čin samozřejmě oznámila na policii a obviňuje právě blonďatou moderátorku a Tomáše Řepku. Od té doby jejich spor nabral na obrátkách.

„Vlaďka je pro mě profesionální plačka. Vlaďka nás může obviňovat z čehokoliv, my čekáme, kdy z Tomáše bude pedofil. Vlaďka nedávno v noci Tomášovi psala zprávy, že by se k němu v podstatě vrátila a že vzpomíná na starý dobrý časy… Ze strany Vlaďky zažíváme neustálé tlaky a stresy,“ uvedla pro Blesk.cz Kristelová.

Není se čemu, divit, že Vlaďka Erbová si taková tvrzení nechce nechat líbit. „Paní Kristelová trpí falešnou představou o tom, že bych si přála opět utvořit vztah s mým bývalým manželem. Tato představa je pravděpodobně jen v její hlavě, čemuž by i odpovídalo její pubertální chování typu vydávání se za třetí osobu, resp. Potenciální sokyni. Ráda bych zdůraznila, že jsem ve spokojeném vztahu a návrat k bývalému manželovi opravdu neplánuji,“ uvedla Erbová pro Expres.cz.

Dokonce se rozhodla vysvětlit i to, co stálo ve zprávě, kterou exmanželovi poslala. „Pro úplnost uvádím, že jsem bývalého manžela jednou ve večerních hodinách informovala o zdravotním stavu našeho syna, a to 14.10.2017 ve 22:36 hod., a tel. číslo zmiňované paní nevlastním. Dotyčná matka samoživitelka by si měla uvědomit, že těmito lžemi se i nadále dopouští útoku na mou osobu, který nebudu tolerovat,“ dodala Erbová.

Tuto nepříjemnou záležitost předal právníkům i Tomáš Řepka, nechme se tedy překvapit, jak se jejich vzájemné vztahy posunou.

Kateřina Kristelová: O nevěrách nechci raději vědět

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
dandova
7. 11. 2017 • 11:36

Rozdejte si to, chlapi, někde na louce.

xsedmikraska
6. 11. 2017 • 15:38

Telefonát tak pozdě večer o tom, jak je na tom se zdravím syn? To bylo tak akutní? Bylo třeba ho odvážet do nemocnice? Zvláštní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.