Řepka o exmanželce: Tohle bych nikomu nepřál! A krutá odpověď Erbové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Řepka o exmanželce: Tohle bych nikomu nepřál! A krutá odpověď Erbové...

Vztahy mezi bývalými manželi jsou stále napjaté.
Vztahy mezi bývalými manželi jsou stále napjaté. (Foto: Mia Mirelli, Martin Hykl, Jarosla Legner)

Už je to poměrně dlouhá doba, co se Vlaďka Erbová (36) sbalila a odešla i s dětmi od Tomáše Řepky (43). Jenže neuteklo dost času na to, aby se vztahy mezi bývalými manželi uklidnily. Dokonce se maličko zdá, že ve svých výrocích přitvrzují.

Jejich manželství bylo rozvedeno už loni na podzim, ale klid mezi nimi zatím stále není, spory vedou i kvůli jejich synovi Marcusovi (5). „Od září loňského roku jsem Marcuse neviděl. Doufám, že přijde k rozumu, má ho jako rukojmí,“ uvedl Tomáš Řepka v rozhovoru pro Blesk. Dokonce i naznačil, jak jeho soužití s krásnou modelkou vypadalo. „Nikomu bych nepřál, aby žil v takovém svazku jako já, kde dochází k dennodenním hysterickým a psychopatickým vystoupením, jejímu vyhrožování a manipulacím,“ svěřil fotbalista.

Není tedy divu, že jeho exmanželka si taková tvrzení nenechala líbit, její právnička prý už začala jednat. „Zdůrazňuji, že mě můj bývalý manžel řadu měsíců nekontaktoval se žádostí o styk se synem. Tomáš Řepka je otcem mého dítěte, měl by se tedy podle toho chovat, aby se mu v budoucnu nestalo, že bude jednou litovat svého jednání vůči našemu synovi tak, jako nyní projevuje údajnou lítost na vztahy s dětmi z prvního manželství,“ uvedla pro Blesk Vlaďka Erbová.

„O vztahu pana Řepky k synovi vypovídá i to, že dlouhodobě nehradí výživné, které mu bylo soudem určeno, a proto je dlužné výživné vymáháno exekučně,“ vysvětlila Erbové advokátka Karolina Zelinková s tím, že manžel její klientky se pouze snaží zviditelnit.

 Tomáš Řepka o exmanželce: Pět let nešáhla na práci!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
4. 8. 2017 • 22:41

Věřím jí, ale je blbá, že si toho blikance vzala. / jak to kdysi dávno říkal? Že má na hřišti v hlavě blikanec a tak napadne soupeře ?/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.