Zohyzděná Erbová: 33 centimetrů dlouhé jizvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zohyzděná Erbová: 33 centimetrů dlouhé jizvy!

Vlaďka má prý obrovské jizvy na ňadrech.
Vlaďka má prý obrovské jizvy na ňadrech. (Foto pro Aha! – Dan Zahrádka, ara)

Vlaďka Erbová za úspěšnou kariéru vděčila a vděčí především velkým prsním implantátům, které jí zajistily nemálo kšeftů. Plastik ale prý trochu lituje a má k tomu vážný důvod.

Celkem tři operace prsou podstoupila bývalá manželka bouřliváka Tomáše Řepky. Během všech zákroků jí museli lékaři udělat několik řezů skalpelem a Erbová přiznala, že jizvy, které se nikdy úplně nezahojí, jsou pro ni trápením.

„Musím říct, že mi trvalo tři roky, než jsem se naučila žít se svýma novýma prsama, které byly sice dokonalé tvarově, mohla jsem si lehnout na bok i na břicho, ale mám tam prostě jizvy a ty nejsou malé. Na každém prsu mám třeba 33 centimetrů dlouhou jizvu, to není málo. A já v tomhle směru nemám dobrou hojivost,“ svěřila se Erbová v pořadu Dany Morávkové. Vlaďka se sice kvůli jizvám trápila, ale postupem času prý přijala to, jaká je a naučila se mít ráda sama sebe.

 Erbová - Falešný učet



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.