Poplach na Nově: Fialová (46) zkolabovala před vysíláním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poplach na Nově: Fialová (46) zkolabovala před vysíláním!

Markéta Fialová vylekala kolegy a diváky.
Markéta Fialová vylekala kolegy a diváky. (Dalibor Puchta / Aha)

Vylekala kolegy i diváky! Ještě v neděli v podvečer Markéta Fialová (46) počítala s tím, že bude živě uvádět oblíbený týdeník Střepiny. Pár hodin poté ale bylo vše jinak. Moderátorce se udělalo špatně a Nova za ni musela najít náhradu.

Místo Fialové uváděla Střepiny její kolegyně Michaela Šmídová. Tzv. spojováky k natočeným reportážím nečetla ze studia, ale živě z pražských ulic. Televize tak na poslední chvíli improvizovala, jelikož by jinak Střepiny nemohla vysílat. A co se přesně Fialové stalo?

U moderátorské hvězdy se podle informací deníku Aha! během několika hodin rozjela chřipka. Naštěstí jen ta.

„Markéta je nachlazená, a jelikož se potřebuje plně věnovat přípravám na sobotní volební kontinuální vysílání, kolegiálně za ni ve Střepinách zaskočila Michaela Šmídová,“ oznámila bez bližších podrobností mluvčí TV Nova Alžběta Cimová.

Bojuje s nemocí krve

Mnoho diváků se poté, co místo Fialové viděli ve Střepinách její kolegyni, leklo, že u ní opět naplno udeřila nemoc krve zvaná myelodysplastický syndrom (zdravá kostní dřeň produkuje i nezralé krvinky, které se za normálních podmínek vyvíjejí ve zralé; u nemocných s MDS jsou tyto buňky poškozeny).

S tím Fialová bojuje od svých 18 let. Naštěstí se ukázalo, že jde pouze o chřipku. Před 12 lety musela Markéta kvůli radikálnímu úderu onemocnění krve na čas opustit post moderátorky Televizních novin. Po několika měsících se na obrazovky vrátila.

Chytla to od Čechů?

Markéta zřejmě dostala chřipku během předvolebního speciálu Jak se v Čechách žije a na co politici nestačí?, v jehož rámci objížděla co nejvíce krajů po celé republice. S televizním štábem byla celkem 3 týdny na cestách.

Na video s Fialovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.