Kartářka Marcela Košanová: MRAZIVÁ PŘEDPOVĚĎ GOTTOVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kartářka Marcela Košanová: MRAZIVÁ PŘEDPOVĚĎ GOTTOVI!

Kartářka Marcela Košanová
Kartářka Marcela Košanová (Foto scom, ara)

Tušení, že se stane něco s druhými, ve svých snech Marcela Košanová má. Že ale číhá nebezpečí na ni, o tom se slavné čarodějce nezdá nikdy. Předtím, než Karel Gott (78) onemocněl rakovinou, se jí zdálo, že se se Slavíkem něco stane. Že ale ona dostane sepsi celého organismu a potom vstane z mrtvých, o tom neměla Marcela ani to nejmenší tušení.

Košanové se sice nezdálo, že bude sama bojovat o život, ale o smrtelné nemoci jedenačtyřicetinásobného Slavíka, lépe řečeno, že se s ním něco děje, se čarodějce zdálo. A Nedělní Aha! bylo toho svědkem.

Seděl v křesle
Měsíc předtím, než zpěvák onemocněl rakovinou mízních uzlin, Marcela volala Aha!. „Měla jsem divný sen. Vzbudila jsem se a viděla, jak v mém pokoji na křesle sedí Karel Gott a kouří cigaretu. Říkám mu: Karle, vy kouříte? A on: Já jsem v situaci, kdy už můžu všechno,“ zavolala nám Košanová a poprosila, ať se se Slavíkem spojíme, že se s ním určitě něco děje. 

Nepodcenil to
Když vzal Karel telefon, udivila ho naše otázka. „Ptáte se, jestli mi je dobře? Proč by mi nemělo být?“ řekl nám. My na to, že Košanová, kterou Gott kvůli manželce Ivaně dobře zná, měla zvláštní sen. „Tak to nelze podcenit. Budu na sebe dávat pozor,“ reagoval Gott. Za měsíc mu diagnostikovali rakovinu...


Dva dny mrtvá
Problémy Košanové začaly v červenci, kdy ji zazlobil močový měchýř. „Už poněkolikáté, zánět močového měchýře jsem si vždycky léčila brusinkami z lékárny, tak jsem si pro ně zašla,“ popisuje Košanová. Večer se jí ale zamotala hlava a upadla. „Bála jsem se, že je to mrtvice, a radši jsem si zajela do nemocnice,“ říká.

Ve Všeobecné fakultní nemocnici na pražském Karlově náměstí vzali čarodějce krev a zděsili se. Přikázali jí, aby se nehýbala, a napojili Marcelu okamžitě na nejrůznější hadičky na ARO. „Řekli mi, že jsem podle výsledků krve už minimálně dva dny mrtvá, tolik mi těch pro život nutných látek v krvi chybělo,“ vysvětluje.

Sepse organismu
Verdikt lékařů nakonec zněl: sepse celého organismu. „A tu způsobila taková banalita, jako je zánět močového měchýře. Kdybych si ale nemyslela, že jsem měla mrtvici, do nemocnice bych nejela a během pár hodin bych už asi nebyla mezi živými,“ konstatuje suše čarodějka, která už zase pracuje a od rána do večera vykládá karty. „Z toho vyplývá, že sebemenší zdánlivá zdravotní banalita se nemá podceňovat,“ dodává autorka mnoha dětských knížek.

﷯Na proslulé sab﷯at﷯y, které Košanová pořádala, jezdila také manželka Mistra Ivana Gottová (41) se zpěvačkou Ilonou Csákovou (46). Marcela navíc vykládala nesčetněkrát karty Slavici Lucii Bílé (51).

Na video s Karelm Gotem se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Skeptik
2. 9. 2017 • 19:38

Léčitelé mají prý skvělé výsledky, akorát co jsem si všiml, tak sami bývají nemocní a umírají dřív než ostatní. Dva nebo tři přední léčitelé, skutečná špička a umírají krátce po 60. Co se týče předpovědí kartářek a senziblů, tak bývají nejspolehlivější, když jsou dozadu. Oni pak říkají, já to tehdy říkala, že se to stane. Akorát mi chybí jediná věc, kterou by říkali předem a pak k tomu skutečně došlo. Pokud teda nepředpovědí, že po zimě bude jaro a pak léto, tady jim to samozřejmě vyjde.

-bello-
31. 8. 2017 • 23:35

Košanová ! Zásadně se utíráme zpředu dozadu a ne obráceně, neb si jinak zavlečete bakteriální infekci a když pořádně nevyléčíte ( těžko jen brusinkama ) , pak holt recidivujete! A dodržujeme intimní hygienu, víme ?! Příště volat přímo Gottové, když jste duchařské kamarádky

-bello-
31. 8. 2017 • 23:30

govana tohle mě rozesmáálo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.