KRIZE u Jágra a Kopřivové? Jsou od sebe už přes měsíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

KRIZE u Jágra a Kopřivové? Jsou od sebe už přes měsíc!

Bez Jágra byla Kopřivová už na festivalu ve Varech. Loni tam byli ještě spolu...
Bez Jágra byla Kopřivová už na festivalu ve Varech. Loni tam byli ještě spolu... (Hykl, Kundrát, archiv)

Náš nejlepší hokejista je bez práce, ovšem jeho polovička mu tíživé chvíle nicnedělání nekrátí. Proč ostře sledovaný pár není spolu?

Jaromír Jágr (45) a Veronika Kopřivová (26) už přes měsíc nejsou podle deníku Blesk spolu! Zatímco hokejista v Americe zřejmě přemýšlí, v kterém klubu zakotví, jeho Verča je dávno v Česku. Že by partnerská krize?  

Jágr bez kšeftu může být řádně v nervu, což lásce logicky nesvědčí a tak si náš páreček možná naordinoval všehojící pauzičku. A Kopřivová, aby se bez Jardy v rodné vlasti nenudila, vyrazila s kámoškou na výlet do Barcelony. Spolu s Misskou Jitkou Nováčkovou zde obdivovaly zdejší pamětihodnosti a samozřejmě si skákly i na pláž.


Veronika Kopřivová na videu: Proč říká Jágrovi "Kudrnáč"? Bude dítě? A svatba?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ararat
22. 7. 2017 • 15:41

Čeněk Nemrava Miluše Flegerová: No jo, ale když tudlenctu šmudlu porovnáte s dívkami, které měl před ní. ++++++++++++++++++++++++++ taky jsi šmudla a k tomu ještě schovaná

-bello-
21. 7. 2017 • 22:52

No, na měsíc si odjet na dovču do Evropy není žádná trága.A mě by taky nebavil Jágr, kterej buď hraje, nebo spí

-bello-
21. 7. 2017 • 22:49

blankaflexi to je fakt, to mi nedošlo.Ženských bylo dost a bloučký až blbý a u nich nějakou diskrétnost a ušlechtilost duše těžko najít.Ty holky hokejky byly a jsou vážně placený dodnes

-bello-
21. 7. 2017 • 22:43

bac-bum-bac další jeho hokejka Borhyová má děti 2.Další jeho hokejka Kubelková má děti taky, další jeho hokejka Verešová taky, atd. Všechny mají společné, že Jágr byl předskokanem jejich partnerů a o děti nestál a že nebýt jeho jména, jsou Kubelková + Verešová nuly a titl. Mgr. by si ani nekoupily.A Borhyová by dodnes vařila Železnýmu kafe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.