Video s Jágrem: Snaží se tím Verča ukončit spekulace o rozchodu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Video s Jágrem: Snaží se tím Verča ukončit spekulace o rozchodu?

Přítelkyně Jaromíra Jágr Veronika Kopřivová chce ukončit šuškání o rozchodu.
Přítelkyně Jaromíra Jágr Veronika Kopřivová chce ukončit šuškání o rozchodu. (Pavel Machan)

Trable v ráji? Zatímco minulý rok se od sebe Jágr s Kopřivovou nehnuli a na sociální sítě dávali spoustu společných fotek, tento rok se nejznámější český hokejista s Veronikou moc neukazuje. 

Verča se rozhodla zastavit šuškání o jejich rozchodu tím, že sdílela na sociální síť video, kde je vidět noha hokejisty. Spekulace o tom, že pár už spolu není, vznikly kvůli tomu, že Kopřivová sama navštívila Karlovy Vary, kde minulý rok zazářila právě po boku Jágra.

Kromě toho nebyla s Jaromírem ani na dovolené. Barcelonu a Ibizu si totiž užila jen s kamarádkami. Dle Blesku je to, že se hokejista drží v ústraní, zřejmě způsobeno tím, že stále jedná o svém novém působišti.

Na video s Veronikou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 8. 2017 • 13:35

koukla jsem na video z Varů ( konečně ) a na to, že mluvila spatra to nebylo tak blbé.Nebylo to o tom jakože .., jakoby, .. nemám prostor ( míněno čas) a další nacvičené kraviny, co dnes lidi používají.Docela mě překvapila. Nevím, proč by museli furt jezdit spolu.Navíc, ona asi už tam nudou umírá.Takovej život je pro mladou holku fakt nuda.Ani s pistolí u hlavy by mě nedonutil Jágr už je pohodlnej chlap a buď spí, nebo hraje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.