Drsná válka bavičů! Kraus kontra Šíp: Odnášejí to diváci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsná válka bavičů! Kraus kontra Šíp: Odnášejí to diváci!

Karel Šíp a Jan Kraus jsou velkými konkurenty.
Karel Šíp a Jan Kraus jsou velkými konkurenty. (Foto: FONIA, ČT)

Jen málokdo si všimne, že na českých televizních obrazovkách zuří tichá válka mezi Janem Krausem a Karlem Šípem. Natáčení jejich velmi oblíbených pořadů má totiž i stinné stránky. Přesvědčili se o tom lidé, kteří se natáčení zúčastnili.

Podle týdeníku Sedmička totiž například účast na natáčení pořadu Karla Šípa poměrně komplikovaná. Produkce podle jejich informací po hostech pořadu požaduje, aby od doby, kdy se díl natočí, až do chvíle jeho odvysílání nevystupovali v jiném televizním projektu. „Podepisovali jsme smlouvu, kde něco takového bylo. Nesmím vůbec nic natáčet do žádného pořadu na žádné jiné stanici,“ prozradil týdeníku jeden z hvězdných hostů pořadu Všechnopárty.

Televize se v případě Všechnopárty hájí tím, že nic špatného nedělá a toto nařízení prý do smlouvy nedávají. „Hosté nic takového ve smlouvě nemají. Jedná se, pokud vím, pouze o doporučení dramaturgů, aby se v období mezi natáčením a odvysíláním daného dílu snažili vyhnout účinkování v pořadech podobného charakteru, což je ku prospěchu tematické i zábavní pestrosti všech pořadů,“ uvedla pro Sedmičku Alžběta Plívová, tisková mluvčí České televize.

Jenže to trochu vypadá, že tvůrcům pořadů jde hlavně o to, aby se hosté v podobném čase neukázali ve Všechnopárty a v Show Jana Krause. O tom ostatně před nějakým časem promluvila operní pěvkyně Dagmar Pecková. Ta byla totiž nejprve hostem Všechnopárty, později dostala nabídku do Show Jana Krause, ale když dramaturgyně pořadu zjistila, že už byla u Šípa, pozvání zrušila. „Dozvěděla jsem se o tom jen několik hodin před natáčením,“ postěžovala si tehdy Pecková. „Nechápala jsem proč, ale bylo mi řečeno, že to bylo kvůli tomu, že jsem byla několik dní před tím ve Všechnopárty,“ dodala s tím, že takové jednání ji zaskočilo.

Česká televize se v případě jejich doporučení hájí tím, že jim jde v první řadě o pestrost programů. Na druhou stranu by se ale jistě našlo mnoho diváků, kteří by se v obou pořadech rádi podívali nejen na Dagmar Peckovou.

Video: Linda Vojtová v Show Jana Krause

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
janakveton
10. 8. 2018 • 20:39

Jo, jo, lidi s Alzheimerem si to taky myslí!

-bello-
23. 6. 2017 • 09:58

+ dodatek: v AHA je to i ararat, uklízečka z Ostravy

ararat
23. 6. 2017 • 09:43

-bello- 23. 06. 2017 00:56 I ty hloupá Markéto belindo potažmo bello,kdo je prodělečná mátohy,jsi právě ty a kdo je příživa jsi ty,důchodkxyně na hlavu a jestli někdo dostaneš náhubky,tak ty budeš první v řadě..už by bylo na čase.

-bello-
23. 6. 2017 • 00:56

Sympatizanti soudruha koblihy jsou prodělečné mátohy. Vemte si např.na české kultuře příživu Elišku Kaplicky, na radnici Prahy 8 donedávna příživu Borhyovou st., v TV Prima Krause a v AHA je to chudák " bohatymrdnikatel " Až si koupí Babiš Primu a AHA , dostanou náhubky všichni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.