Zastánce Kajínka Klíma: Začal o něm pochybovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zastánce Kajínka Klíma: Začal o něm pochybovat!

Josef Klíma začíná o možné nevině propuštěného vězně pochybovat.
Josef Klíma začíná o možné nevině propuštěného vězně pochybovat. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, R. Klejch, A. Malachovský, ara)

Reportér Josef Klíma (66) bojoval 17 let za Jiřího Kajínka. Poukazoval na nejasnosti v kauze a snažil se případ dostat znovu před soud. Teď začíná o možné nevině propuštěného vězně pochybovat.

Zviklala ho prý nová svědectví. Alexandr Hegedüs, který původně Kajínka usvědčoval z nájemné vraždy podnikatele Štefana Jandy (†27), jeho bodyguarda Juliána Pokoše (†25) a postřelení druhého ochránce Vojtěcha Pokoše (49), a pak vše odvolal, prý opět otočil. Svědek, který ho zná, tvrdí, že Hegedüs zajistil pro Kajínka dvě pistole a že to udělal. Kajínek měl podle něj Hegedösovi po střelbě říct: „Kvičeli jak svině.“

Další svědkyně reportérovi řekla, že Hegedüsovi s Kajínkem prodal vražednou zbraň, starou »čezetu«, její bývalý přítel Julián Žembery. Ten ale spáchal sebevraždu, ke které ho dohnaly drogy a schizofrenie. A co na to Jiří Kajínek? „Já o tom vůbec nic nevím, to je ten paradox. To co teď pan Klíma předvádí, to je smutný. Já samozřejmě vím, co za tím je, a nechci to zveřejňovat. Na rozdíl od nich já budu slušnej,“ řekl Aha! Kajínek.

Josef Klíma mluví o milosti pro Jiřího Kajínka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
30. 5. 2017 • 13:49

Libový frajer Klíma ujistil, že propuštěním Kajínka přišel o svého solokapra a tak se snaží dát celému případu novou šťávu.

tlamovka
30. 5. 2017 • 06:44

To by bylo aby byl Kájínek populárnější nežli politici že pane Klímo? Kdopak vám zaplatil aby jste si z huby udělal trhací kalendář?!Nestydíte se,jste jako ostatní novináři,pro prachy řeknete cokoliv! HNUS!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.