Kajínek v luxusní péči autobarona: Mám se jako v ráji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kajínek v luxusní péči autobarona: Mám se jako v ráji!

Kajínek s Charouzovou schovankou Myslivcovou.
Kajínek s Charouzovou schovankou Myslivcovou. (Facebook, archiv Blesku)

Potom, co omilostněný vrah opustil kriminál, strhl se kolem humbuk jako hrom. Aby také ne, všichni by na jeho pochybné slávě chtěli něco trhnout, což on dobře ví! Nejdřív tak odmítl kšefty se svým někdejším "obhájcem" Klímou, teď to táhne se známým prodejcem auťáků. Co bude asi příště?

"Mám se jako na zámku, přímo jako v ráji. Jsem spokojený. Žil jsem mnoho let na hradě, teď žiji na zámku," okomentoval Jiří Kajínek (56) současné luxusní ubytování, které mu podle Blesku poskytl Antonín Charouz (62). Co s omilostněným vrahem asi známý majitel sítě autoprodejen zamýšlí?

"Dostal jsem od mých partnerů pokyn na vše odpovídat: Na všem se pracuje, všechno se dozvíte, jakmile to bude hotové. Teď ještě ne," mlží záhadně Kajínek.

 

VIDEO: Fotky, autogramy, rozhovory, diskuze. Jiří Kajínek se po setkání s novináři v Brně snaží ukončit půlhodinový kolotoč otázek a odpovědí...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bezxy@...
25. 8. 2017 • 23:45

Oproti vám vše, kteří zde melete hloupost, jsem byl na Mírově v době Jirkova útěku a vlastně části jeho života. To, že zde poukazujete na jeho vinu, aniž máte jakýkoliv důkaz, je naprosto nesmyslné. Myslím, že jste jen plní nenávisti a nepřejícnosti, že je to hluboce ve vás, kdy nejste sami schopni logiky, racionality a autorita soudce, který ho prohlásil za vraha , je pro vás dostačující. Tak stejně jste udávali své sousedy, svoje matky a své otce a nechali jste je komunistickou stranou popravovat, jen abyste si zachránili vlastní zadečky. Jenže...nic s tím neuděláte, jen se vztekejte, vylížte si...Jirka je venku, zaslouženě a vy se kousněte do zadku, ***íci...

DOLFA
15. 6. 2017 • 10:23

KONEČNĚ SPRAVEDLNOST.KDO TO NEZDÍLÍ,AŤ TO NEČTE!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.