Zatímco Slováček sponzoruje Gelemovou... Chudák jeho Anička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zatímco Slováček sponzoruje Gelemovou... Chudák jeho Anička!

Anička Slováčková si musí vydělávat na brigádě v restauraci.
Anička Slováčková si musí vydělávat na brigádě v restauraci. (Foto: Herminapress, M. Pátek)

Felix Slováček už vztah s Lucií Gelemovou neskrývá. Dokonce kolují zvěsti o tom, že ho vztah s mladou malířkou stojí nemalé finanční částky. Mohlo by se zdát, že Felixovy ženy se mají dobře a je o ně i hezky postaráno. Jenže to není úplně pravda, alespoň v případě jeho dcery.

To, že Felixe Slováčka vtah s Lucií Gelemovou stojí nemalé peníze, potvrdila sama Dáda Patrasová.  A týdeník Sedmička získal svědectví jednoho z kolegů z práce Aničky Slováčkové. „Pracuje u nás. Je to kousek od náměstí Míru a rozhodně se neulejvá. V pracovní době se nezastaví a vydělává 100 korun na hodinu,“ svěřil Sedmičce. A ostatní pracovníci si nemohou svou slavnou kolegyni vynachválit.

Jenže zatímco prý Felix platí milence nájem, dovolené a další věci, na dceru jakoby zapomněl. „Tak zavolejte jí, já nevím vůbec, ať si dělá, co chce,“ uvedl k záležitosti Felix. Vzniklou situaci nechtěla příliš komentovat ani Dáda Patrasová, protože ta momentálně s Felixem prožívá klidné a spokojené období.

„Pravdou je, že nevím o tom, že by našim dětem něco dal, zatímco tu paní sponzoruje pořád. Nepopiratelnou skutečností je taky fakt, že z každé koruny, kterou za ni utratí, je padesát haléřů mých,“ řekla Sedmičce Dáda, který prý manžel slíbil, že situaci s milenkou bude nějak řešit.

Video: Slováčková o tetování a novém příteli



Přečtěte si
dingous
25. 5. 2017 • 18:21

Řešení je jednoduché, Anička si nabalí Gelemový fotra a bude z něj tahat prachy. Tak Gelemy dcera nic nezdědí stejně jako Anča nic nezdědí a budou si holky kvit

pelagie
25. 5. 2017 • 16:29

Do takovýho starýho vola bych ani nekopla....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.