Slováček slavil 74. narozeniny: Od Dády si nevzal dárek! Ale od milenky ano... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováček slavil 74. narozeniny: Od Dády si nevzal dárek! Ale od milenky ano...

Felix Slováček si na své narozeniny připil s milenkou Lucií.
Felix Slováček si na své narozeniny připil s milenkou Lucií. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Herminapress.cz)

Chtěla mu oplatit jeho pozornosti k jejím narozeninám, ale čekala na něj marně. Dáda Patrasová (61) koupila manželovi Felixi Slováčkovi k jeho čtyřiasedmdesátinám grafiku Jiřího Suchého (85). Muzikant ale domů vůbec nedorazil.

Záletný Felix si s Dádou hraje jako kočka s myší. Na její narozeniny 27. dubna ji zahrnul luxusními parfémy a krémy. Večer pak trval na plnění manželských povinností! Na vlastní narozeniny ale asi toužil po nemanželských radovánkách...  

Noc v penzionu
Už v pondělí Slováček vyrazil se svou milenkou Lucií Gelemovou (34) do Kosmonos u Mladé Boleslavi. Hrál v místním kostele duchovnímu Jiřímu Faithovi k jeho šedesátinám. „Po oslavě přespali v penzionu,“ prozradil deníku Aha! jeden ze starousedlíků.

Symbol lásky
V úterý bylo Slováčkovi čtyřiasedmdesát. Dáda doma nachystala grafiku Jiřího Suchého, kterou dlouho vybírala. Je na ní nadějně zelený strom a hlavně – muzikant hrající na saxofon a osudová červená žena. Symbol lásky. Předání daru se ovšem herečka nedočkala, manžel rodinný krb ignoroval.

Tajný dárek
V pražském Divadle ABC měl koncert na oslavu pěti let Klubu evergreen a spojil to se svými narozeninami. Slavil s milenkou. Na dotaz Aha!, co od ní dostal, odpověděl lišácky: „Krásný dárek! Ale neřeknu, jaký...“

VIDEO - Felix Slováček: Veřejné vyznání milence!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 5. 2017 • 23:17

já bych řekla, že spíš doufá , pořád doufá.Ona už je taková.Strašně ho milovala celou tu dobu a nikdy mu nezahnula a je hodně pro rodinu.Tím chlastem si to kazila, ale ona bývá dost nešťastná.

-bello-
25. 5. 2017 • 23:14

Slováček hraje už farářům, za chvíli na pohřbech a kam se hrabe grafika Suchého na malůvky Gelemové. Popravdě nevím pořádně co všechno Suchý maloval, ani po tom netoužím, ale co jsem viděla já, připadlo mi neumělé a nelíbilo se mi to. Je to taky snobárna.Na malůvky Gelemové ale má málokdo.Jsou totálně debilní, stejně tak, jako ty od Gotta.

smeagol
25. 5. 2017 • 11:18

Tohle je momentalne nejtrapnejsi dvojice ceskeho showbusinessu. Byt ji, tak chodim kanalem, protoze Felda se k tobe chova jen tak, jak mu dovolis. Dada "Vivaldimu" povoluje a skemra uz pekny patek.

aveneta
25. 5. 2017 • 10:29

No o těchto "komediantech" si normální člověk myslí své....neznají prosté věci a život průměrných lidí, tak se zabavují takovými excesy...to má bulvár rád a tím jim udržuje popularitu,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.