Robert N.: Šplhal u Boučka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Robert N.: Šplhal u Boučka!

Robert přímo ve studiu t-music vyšplhal po laně až ke stropu.
Robert přímo ve studiu t-music vyšplhal po laně až ke stropu.

PRAHA – „Tak to tu ještě nebylo!“ nestačil skrývat překvapení moderátor »primácké« hitparády t-music Libor Bouček (26), když přišel do studia jako host zpěvák a model Robert N. (29). Ten totiž jako velký sportovec a milovník adrenalinových sportů vyšplhal po laně až k samému stropu studia!


„Vím, že nejen u tebe šplhají všichni, abys jim pouštěl v t-music klipy a v rádiu písničky. Já takové věci zásadně nedělám, a protože jsou mi k smíchu, tak jsem se rozhodl si tady u tebe aspoň takhle hezky zašplhat,“ smál se Robert.

„Když nešplháš, tak mi řekni, jak je možné, že patříš mezi nejzařazovanější zpěváky na cédéčka? Díval jsem se na tvůj web na diskografii a máš tam písničky málem na padesáti cédéčkách! To snad za pět let nestihne ani Karel Gott s Anetou Langerovou dohromady!“ vyzvídal Bouček.

„Není to zase až tak složité, jak se zdá. Asi mám štěstí na lidi,“ usmíval se Robert a Liborovi ukázal své nejnovější album nazvané The Best of Robert N., které vychází za týden. „Je to rekapitulace mé první pěvecké pětiletky. Disk přináší dvacet songů z mých předchozích desek, které jsem od roku 2002 natočil, a pak tři letošní novinky, z nichž dvě předznamenávají album Duety, na kterém právě makám,“ prozradil Robert. Kliknutím zvětšeteA jako úspěšný model, který má na svém kontě řadu přehlídek a především televizních reklam, nakonec Libora naučil několik základních »ksichtů«, aby vypadal na fotografiích a v časopisech dobře.

Druhým hostem zítřejšího dílu bude skupina Horkýže Slíže. Hitparáda t-music začíná zítra v 9.55 hodin a uvidíte v ní i reportáž z turné skupiny Kabát či premiéru nového klipu Kit Bike skupiny Monkey Business.


Autor: Petr Macek
Foto pro Aha!: Vladimír Kopecký

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.