Srážka s realitou: Tohle Noidova milenka nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Srážka s realitou: Tohle Noidova milenka nečekala!

Andrea Jiskrová zřejmě takový konec jejich románku nečekala...
Andrea Jiskrová zřejmě takový konec jejich románku nečekala... (Foto: Profimedia, Facebook)

Tohle asi krásná houslistka nečekala. Člověk by řekl, že poměr s tak slavným mužem, jakým Václav Noid Bárta bezesporu je, přinese nějaké »ovoce«. Vypadá to ale, že u Jiskrové je to přesně naopak.

Její provalený poměr s Vaškem Bártou jí zatím přináší spíše starosti. Po provalení románku se ocitla bez střechy nad hlavou, protože její expřítel Martin Salavec ji vyhodil z bytu. Navíc s ní ukončil spolupráci, což je pro hudebnici, které se staral o management, další velká nepříjemnost. Dokonce prý nemá ani přístup k účtům na sociálních sítích.

„Řekl jsem Andree, že pokud je Noid tak skvělý, vybuduje s ní kariéru od začátku a pomůže jí,“ vysvětlil Salavec webu expres.cz. Kromě toho, že houslistce se příliš nedaří po stránce pracovní, nestýká se prý ani s Noidem. Zpěvák totiž momentálně chystá rozvod s Gábinou Dvořákovou a ví, že historky o jeho pletkách by u soudu nezněly hezky.

Andrea Jiskrová zřejmě takové zvraty v jejím životě nečekala a události posledních dní jí prý nedělají příliš dobře. „Během jednoho dne se její život obrátil vzhůru nohama. Jak myslíte, že se asi cítí?“ vzkázala jedna z jejích kamarádek.

 

Noid na tiskovce k novému turné Petry Janů, na které vyrazí jako host i Petrem Kolářem.

Video: Václav Noid Bárta a houslistka, se kterou má prý sex: Co o ní prozradil?

 



Přečtěte si
6010
26. 4. 2017 • 11:33

Ta tomu ale dala.Stojí jí ten Noid vůbec za to?

mord
26. 4. 2017 • 09:42

Jistě všichni čekají na tve vypatlane rady hloupa nulo bellmeku

-bello-
26. 4. 2017 • 09:03

Noid by měl utíkat jak rychle jen dokáže ! Jestli si tohle uváže na krk, pak je to vůl! Ona nemá přístup na fcb atd.?Jak nemůže mít přístup? Nemůže nemít přístup a jestli ji ex odkrojil od jejich " firemní " , tak co jako?Dyť s ním už nepracuje. Má divnou mezeru ve výstřihu.Chtělo by to "plastika", jestipak ona nechce Noida kvůli tomu, jak ta jeho minulá ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.