Kamarádka Štáchové: Helenino mrazivé přiznání před smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kamarádka Štáchové: Helenino mrazivé přiznání před smrtí!

Helena Štáchová
Helena Štáchová (Foto: Jiří Hadač)

Předposlední březnovou noc nás opustila nezapomenutelná Helena Štáchová, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka. Veřejnost až do poslední chvíle nevěděla, že se nachází v až tak vážném stavu, proto její skon byl obrovským šokem a nejen Mánička, tak přišla o dobrou kamarádku. Helenina přítelkyně Zuzana Stirská objasnila, co se stalo. Rodina se po pohřbu nechtěla k jejímu stavu vyjadřovat.

Helena Štáchocá odešla opravdu nečekaně. Všichni, kteří věděli, že opět bojuje se zákeřnou nemocí, věřili v to, že svůj boj o život opět zvládne. Pro širokou veřejnost, ale byl její další boj s nemocí utajen. Zuzana Stirská prozradila časopisu Sedmička, že se Štáchové vrátila rakovina lymfatických uzlin, s níž už bojovala před 13 lety.

Tajná informace

Své smutné tajemství svěřila Zuzaně po e-mailu. ,,Já jsem z toho úplně paf. V květnu jsem ji zvala na náš koncert a Helena mi napsala velmi dlouhý a obšírný mail s tím, že u ní znovu propukla ta choroba, kterou si myslela, že už překonala, a že se jí má narodit vnouče, jež chce přivítat ve zdraví, a proto, že si bude chránit imunitu a nepřijde,“ řekla Stirská Sedmičce.

,,Byla plná nadějí, protože jí lékaři tvrdili, že se to podchytilo v počátečním stadiu, a vypadalo to dobře. Psala, že je to privátní informace, že to nikdo neví, proto ať si to nechám pro sebe. Že chodí na chemoterapie a doufá, že vyhraje. Přesně jako to vyhrála poprvé. Od té doby jsem ji nechtěla obtěžovat, nevěděla jsem, co se děje, a najednou přišla ta zpráva,“ pověděla smutně zpěvačka.

Na Helenu Štáchovou můžete zavzpomínat v tomto rozhovoru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.