Oblíbená herečka (34) prochází peklem! Po pohřbu dcery (†4) přišel potrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oblíbená herečka (34) prochází peklem! Po pohřbu dcery (†4) přišel potrat!

Ruthie Ann Miles
Ruthie Ann Miles (Foto: ara)

Herečka Ruthie Ann Miles prožívá nejhorší období v životě. Před dvěma měsíci přišla při autonehodě v New Yorku o život její dcera Abigail Blumenstein. Teď přišla další velmi smutná zpráva, Ruthie potratila v pokročilém stupni těhotenství.

Pro herečku i jejího manžela Jonathana Blumensteina se doslova zhroutil svět. Dvojnásobnou ztrátu potvrdil mluvčí herečky. „V době nehody byla Ruthie těhotná a utrpěla vážné zranění,“ uvedl Ben Rubinowitz. „Minulý pátek Ruthie a Jonathan ztratili své děťátko. Bolest, kterou prodělali, se téměř nedá pochopit,“ dodal mluvčí.  Nenarozená holčička se měla jmenovat Sophia Rosemary Wong Blumenstein.

Jejich dcera Abigail zemřela společně se synem hereččiny kamarádky. Srazila je čtyřiačtyřicetiletá řidička, která jela na červenou. Obě děti byly na místě mrtvé. Řidička se navíc snažila z místa nehody ujet, ale havarovala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.