Babišová o žárlivosti, hádkách a luxusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babišová o žárlivosti, hádkách a luxusu!

Monika Babišová
Monika Babišová (Herminapress.cz)

Monika Babišová (42) žije po boku svého partnera Andreje Babiše (62) už dvaadvacet let. Často se spolu objevují na veřejnosti, kde působí velmi idylicky. Jak to ale mají doma?

Monika sama přiznává, že jsou s partnerem odlišní, tudíž u nich dochází k hádkám. „Ale podle mě se hádají všechny páry, a kdo tvrdí, že ne, tak lže. My se umíme oba pěkně rozzuřit. Když se naštve Andrej, to je síla, to zaleze i pes. A já nejsem typ, co by si to nechal líbit, takže se umím vytočit taky a pak je to něco. Ale upřímně si myslím, že to je jedna z věcí, kterou má na mně rád. Že kdybych byla submisivní a všechno mu odkývala, nebavilo by ho to. Dřív jsme se ale hádali víc, dneska už je ta frekvence podstatně nižší,“ prozradila partnerka ministra financí pro Blesk Magazín.

Andrej se pohybuje často mezi lidmi, tudíž by na něj mohla Monika žárlit. Ta je ale naprosto v klidu. „Já nejsem vůbec žárlivá. Nebo takhle, vadí mi, když jsme třeba někde spolu a on se dlouze zahledí za procházející ženou, to ho okřiknu, ať si ji laskavě očumuje, až u toho nebudu. Ale že bych ho podezírala a kontrolovala, to ani v nejmenším,“ řekla Monika s tím, že Andrej žárlí víc než ona. Naštěstí prý ale zdravě a v normě. Partneři žijí opravdu pohádkový život plný přepychu. Monika si to teď samozřejmě užívá, dřív si to ale nedokázala ani představit. „To by mě ve snu nenapadlo. Já ani netušila, že takový luxus existuje. Neměla jsem ponětí o nějaké Pařížské ulici, o značkách typu Dior jsem v životě neslyšela,“ pokračuje Babišová.

„Když se mi něco líbí, můžu si to koupit. Ono to asi vypadá, že jsem hodně náročná a za drahé oblečení utratím spoustu peněz, ale tak to úplně není. Kupuju si značkové oblečení na společenské akce, to ano. Ale jinak se oblékám v běžných řetězcích, nejčastěji vyrážím do obchodního centra na Chodově, protože je nejblíž. A nejradši v soukromí chodím v džínech a triku, to je pro mě nejpohodlnější,“ dodala.

VIDEO: Monika Babišová utratila 2500 Kč za deset minut!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 4. 2017 • 01:47

safinka59 " ... v němém úžasu ..." Kristepane, kam na ty výrazy chodíte? ---- S Babišovou na mě nechoďte! A se značkami taky ne!Vy dvě proboha ne! Safinka59 + lena40 jen pro vás info: majitel značek spíš značky ukrývá. Majitelé si značku poznají na sto honů na korzu .Majitelé značek je znají a stačí jen pohled, že jsme na stejné... .Ale to byste ani jedna ani druhá nepochopily. Možná " polyglot " Babišová otevře na to téma blog a něco naťuká gelovýma nehtama Čus, holky. Prej ... v němém úžasu ... kristepane

lena40
21. 4. 2017 • 18:55

Safinko59, to bylo ošklivé, co jsi napsala belle. Ona nemůže za to, že si myslí, že cedulka s nápisem MADE IN CHINA znamená značkové oblečení. A určitě taky mluví několika jazyky - třeba bůůůůůů, haf, haf, kokokodák.

Inka
21. 4. 2017 • 16:45

-bello, bello- V němém úžasu si Vás představuji, jak v botách od Gucciho, s kabelkou Guess a v oblečení světových značek sedíte od rána do večera u PC a píšete ty inteligentní komenty. mimochodem, paní Monika Babišová se živí jako interiérová designérka, mluví několika světovými jazyky. A co vy ?

-bello-
21. 4. 2017 • 12:38

Kdyby to její IQ nebylo na úrovni ženský od škopku s nádobím, neměla by potřebu omlouvat značkové oblečení.Kupuju si ho taky , od podprdy přes svetr , kabát, šaty a boty atd. a nedělá mi to sebemenší problém s mým sebevědomím.Ta blbka se tímhle chce přiblížit lidu? Hm, nejspíš tím " očumováním ." Ona a stará Žíla, to je fakt mediální delikatesa !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.