Lucie Bílá (51): Velkorysý dárek pro Noida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá (51): Velkorysý dárek pro Noida!

Lucie si s exmanželem zazpívá v novém muzikálu Sestra v akci.
Lucie si s exmanželem zazpívá v novém muzikálu Sestra v akci. (Marek Pátek)

Postavila se na stranu svého exmanžela Václava Bárty (36), od kterého odešla manželka Gábina (28). Rozvod je na spadnutí. Proč to ale Lucie dělá, když sama od Noida odešla?

„Vašek na ni hodně ví. Oba si rádi dali alkohol, hodně toho zažili, a kdyby tohle vyplavalo na povrch, tak by to Lucii hodně vadilo. Ona je dobrá obchodnice, proto mu jde na ruku,“ řekl magazínu Aha! TV zdroj z Noidova okolí. „Když se rozcházeli, koupila mu studio. To ona dělá, že milencům a manželům dává na rozloučenou hodně drahé dárky,“ dodal.

„Vyjádření Lucie nás nepřekvapilo,“ napsali nám Gábina Dvořáková a její přítel, plastický chirurg Patrik Paulis (46), u něhož modelka našla po odchodu od Noida oporu. „Nechceme ale její slova nijak komentovat, ať si to každý přeloží po svém,“ dodal pár.

Co Lucie o svém bývalém řekla?
„Vašek je jedním z nejcitlivějších a nejférovějších lidí, jaké znám. Narození Terezky bylo pro něj tak zásadní, že pro ni změnil celý život.“

Lucie Bílá promluvila o Noidově rozchodu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xsedmikraska
23. 4. 2017 • 06:49

Když pomůžeš příteli v nouzi, je to lidské a hezké gesto. Pokud L.Bílá pomáhá V. Noidovi, tak nechápu, proč se to někomu nezdá. S Vaškem se rozešli a nekydali jeden na druhého špínu. Nikdo nejsme dokonalí. MUDr. Patrik Paulis mi moc sympatický není a nejeví se od pohledu důvěryhodně. Ale Gábina dozajista ví, co si zvolila, časem se uvidí. Nový partner L. Bílé je velmi sympatický milý chlapík. Má nádherné oči a láskyplný pohled a Lucie B. při něm vypadá šťastně, ač i ona sama musí moc dobře vědět, že napořád tento vztah nebude. Mladý muž jednou bude chtít mladou ženu, založit si rodinu.

-bello-
22. 4. 2017 • 23:20

MUDr. Patrik Paulis musí být úplný vůl.Kdo myslí, že ho sbalil a kde se tím " zbožím " bude chlubit ? Na schůzkách s kolegy? On dělá " prohlášení " vůči Bílé ?! .Dyť je úplně stejný. Dyť si taky koupil mladý maso!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.