Helena Vondráčková - Oslava šedesátin! Máme tajný scénář | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková - Oslava šedesátin! Máme tajný scénář

K loňským narozeninám Helena dostala třeba nová konga, hudební nástroj na který bubnuje při písničce Archimedes!
K loňským narozeninám Helena dostala třeba nová konga, hudební nástroj na který bubnuje při písničce Archimedes! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Známe tajný scénář připravovaných kulatin Heleny Vondráčkové (59)! Kromě oficiálních oslav spojených s hvězdným koncertem na pražském Žofíně 24. června totiž proběhne o několik dní dříve i soukromá párty pro Heleniny nejbližší kamarády a známé na Ladronce! Jaká bude? A kdo všechno na ni přijde? Deník Aha! to ví!

Oslavy životního jubilea stálice české populární hudby připravuje její manžel a manažer Martin Michal (48). A nechal se inspirovat Heleninou nejslavnější filmovou rolí, pohádkou Šíleně smutná princezna! „Helenu na oslavu přiveze pohádkový kočár a hosty budou obsluhovat lokajové v kostýmech z této pohádky. A hrát bude samozřejmě i tematická hudba,“ říká Martin Michal. O tom, že jeho manželka si »kulatiny s tou hloupou šestkou na začátku« tolik nepřipouští a ani nepomýšlí na konec kariéry, svědčí i fakt, že v úvahách byl i příjezd houkající sanitkou a na nosítkách.

Na přísně střeženém soukromém večírku plném chutného jídla a pití Na Ladronce by neměl chybět žádný z těch, kteří vystoupí i na Žofíně. Karel Gott, Jiří Korn, Jitka Zelenková, Waldemar Matuška a další, očekávaní jsou třeba i Jiřina Bohdalová či manželé Baudyšovi. Dárky, jaké pro Helenu mají, všichni zatím tají, jasno mají ale v tom, jaké jí přinesou květiny. Už dlouho je totiž známo, že Helena má velkou slabost pro žluté růže...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.