Vávra k pohřbu Špinarové: Bude bitka s ochrankou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vávra k pohřbu Špinarové: Bude bitka s ochrankou?

Víťa Vávra si myslí, že na skon Věry měla vliv i přemíra práce.
Víťa Vávra si myslí, že na skon Věry měla vliv i přemíra práce. (archiv Blesku)

Na pohřbu své exmanželky se nesmí ukázat, zakázal mu to jeho nevlastní syn. Tohle "Zpívají bubeník" samozřejmě nemohl jen tak přejít a tak promluvil.

Proč ho jeho nevlastní syn Adam Pavlík (42) nechce na mámině pohřbu prý Víťa Vávra (63) netuší. "Je mi to líto. Já jsem ale usuzoval ze všeho toho, co ostatní říkali. Vždyť i Petr Janda říkal, že už nemůže, že je přeťěžována. To nebylo nic špatného proti Adamovi," hájí se Vávra v Blesku. Vyříkají si to tedy před rakví, zasáhne ochranka?

Podle všeho nikoliv! "Já bych se stejně nemohl s Věrou v Ostravě rozloučit. Mám artrózu, neslouží mi kyčel a sotva se doma doplazím do koupelny. Je ze mě invalida," prozradil Vávra důvod své neúčasti na zítřejším pohřbu s tím, že je na tom natolik špatně, že mu nákupy musí obstarávat jeho třináctiletá dcera. 

Na videu je poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
martecka
31. 3. 2017 • 19:24

At je to jak chce, zemřela OPRAVDOVÁ ZPĚVAČKA a žena s hlasem, který u nás absolutně nikdo nenahradí. Nechte ji v klidu odejít-byla skvělá a já ji budu mít spjatou s celým mým životem. Hrála se na mých diskotékách, na plesech, prostě kde zpívala Špinarka tak tam to bylo OK.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.