Šokující odhalení! Sex Charlese a Diany ve znamení násilí a nadávek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující odhalení! Sex Charlese a Diany ve znamení násilí a nadávek

Princezna Diana prý Charlese mlátila!
Princezna Diana prý Charlese mlátila! (Foto: ara)

Na povrch vyplynuly nové šokující informace o manželství princezny Diany a Charlese. Dopisy, které kdysi psala princezna Diana svému tajemníkovi, odhalily věcí, které se královně jistě moc líbit nebudou.

Web RadarOnline upozorňuje na dopis z 15. srpna 1981, kdy princezna Diana píše, že líbánky byly skvělou příležitostí k dohnání spánkového deficitu. Nová biografie prince Charlese, kterou sepsala Sally Bedell Smithová, navíc tvrdí, že Charles si bral Dianu z donucení.

Charles prý byl už tehdy hluboce zamilovaný do Camilly, která pro něj ale nebyla podle královských tradic vhodná. Zdá se, že manželství Diany a Charlese bylo odsouzeno ke konci od jeho samého začátku a podle toho také vypadal jejich sexuální život. Autorka v biografii uvádí, že Diana se svému manželovi často posmívala, údajně ho měla mlátit po hlavě a nadávat mu. To vše i v době, kdy se věnoval modlitbám.

Kniha Dianu vykresluje jako ženu s nesnesitelným chováním, které Charlese frustrovalo natolik, že našel útěchu právě v Camillině náruči. Přestože sexuální život Diany a Charlese nebyl uspokojivý, zplodili spolu dva syny. U mladšího Harryho se sice spekulovalo, že jeho otcem je Dianin milenec, ale ten přednedávnem uvedl, že je to holý nesmysl. Je tedy nad slunce jasné, že k pohlavnímu styku Diany a Charlese došlo minimálně dvakrát.

Podívejte se na video ze svatby prince Charlese a princezny Diany.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
krat5
25. 3. 2017 • 15:46

Takové spekulace jsou fakt nechutné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.