Princové zavzpomínali na matku: Na tváři lehký smích, v srdcích velký žal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Princové zavzpomínali na matku: Na tváři lehký smích, v srdcích velký žal...

William a Harry se se smrtí maminky stále nesrovnali.
William a Harry se se smrtí maminky stále nesrovnali. (Foto Reuters, ČTK, Profimedia.cz)

Dvacet let včera uplynulo ode dne, který by princové William (35) a Harry (32) jistě nejraději vymazali z kalendáře. Dne, kdy navždy přišli o svoji milovanou matku Dianu (†36). Včera si toto smutné výročí připomněli v Kensingtonském paláci.

Zatímco jejich deštníky bičovaly proudy vody, Harry a William se procházeli po Bílé zahradě. Kráčeli společně po cestě, kterou lemovaly květiny, jež jejich matka milovala. Ve vzduchu pak byly cítit Dianiny oblíbené anglické bílé růže, které jsou vysázeny v květináčích kolem jezírka.

K bratrům se nakonec přidala i Williamova manželka Kate (35). Ke vstupu do Kensingtonského paláce ale museli sami. Sledováni špalírem Dianiných fanoušků došli až k bráně, kde už visely fotky Diany a na zemi se vršily květiny od jejích příznivců. 

I když se princové snažili o letmé úsměvy pro fotografy, bolest jejich srdce ani po dvaceti letech neopustila. Z uslzených klučinů jsou sice dospělí muži, matka jim ale chybí stále. „Neuplyne den, abychom si William a já nepřáli, aby byla někde blízko,“ svěřil se nedávno Harry.

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mixalca
1. 9. 2017 • 16:15

Zajímavý článek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.