Milenec princezny Diany (†35) James Hewitt (59) bojuje o život v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenec princezny Diany (†35) James Hewitt (59) bojuje o život v nemocnici!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejznámější milenec princezny Diany (†36), a možný biologický otec její mladšího syna Harryho (32), bojuje o život v nemocnici po těžkém infarktu. Lékaři mu nedávají příliš velké šance, protože současně dostal i mrtvici.

Před několika měsíci vyvolal bývalý britský oficír James Hewitt poprask, když otevřeně promluvil o svém vztahu s princeznou Dianou. Všemožně se také snažil zahnat pomluvy, že otcem prince Harryho (32) je on a ne princ z Walesu Charles. Jejich podoba a stejné zrzavé kštice snad všechny přesvědčují o opaku. Hewitt s Dianou udržoval poměr pět let. Dvojice jej byla nucena ukončit v roce 1991, kdy důstojníka vyslali do války v Perském zálivu.

Nyní žil v ústraní se svou ovdovělou matkou v Exeteru na jihozápadě Anglie. V posledních týdnech býval často nemocný a jeho přítel ho raději odvezl do malé nemocnice v Derrifordu. Tam se mu ještě přitížilo a nakonec ho ve vážném stavu přemístili do nemocnice Royal Devon and Exeter Hospital, kde ho okamžitě operovali. Lékaři mu dávají jen slabé šance na přežití...

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.