Šokující Jste to, co jíte: Marcela shodila 52 kg! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující Jste to, co jíte: Marcela shodila 52 kg!

Třetí díl série přinese největší překvápko!
Třetí díl série přinese největší překvápko! (FTV Prima)

Neuvěřitelná proměna! Paní Marcelu Murasovou (41) z pořadu Jste to, co jíte zradil manžel a ona se projedla na 132 kilo. Naštěstí včas zatáhla za záchrannou brzdu a se svou váhou zabojovala.

Marcela z Ostravy je maminkou dvou dospívajících dcer. Nevěru jejího muže odhalila starší, sedmnáctiletá dcera, která tátu s máminou nejlepší kamarádkou přistihla na chalupě. Od té doby Marcela zajídala smutek a kila šla nahoru. Vedle toho v minulosti vždy štíhlou prodavačku začaly trápit psychické problémy.
„Dřív jsem jezdila na kole, ale teď mám takový problém s koleny, že se na něj vůbec neodvážím, a raději sedím doma. Chtěla bych chodit třeba na pilates, ale stydím se v tělocvičně před štíhlými holkami,“ svěřila se Marcela, která se rozhodla se svým životem zatočit.

Pod dohledem fitness trenérky Hanky Kynychové a dalších odborníků na výživu na sobě začala makat. Po čtyřech měsících vážila o 33 kilo méně, ale to jí nestačilo. Za další čtyři měsíce zhubla další kila. Osm měsíců od začátku natáčení shodila neuvěřitelných 52 kilo a dopracovala se na váhu 81 kg. Historicky je tak nejúspěšnější účastnicí pořadu Jste to, co jíte.

Podívejte se na osobní zpověď plnou slz....

Video se připravuje ...



Přečtěte si
joudajoudovy
22. 3. 2017 • 09:53

zrejme jste poprela vedecka badani predniho ceskeho endokrinologa Prof. MUDr. Broulika,DrSc., ktery se s timto problemem pere cca 50.let. Vede vyzkum, leci, vyucuje a je clenem mnoha lekarskych spolecnosti, a proto si zaslouzite Nobelovu cenu za lekarstvi.

joudajoudovy
22. 3. 2017 • 09:43

a proc nam tloustne kacka cajthamlova? proc nektere zivotapotrebne leky drzi vodu v tele? proc se zena spravi, postupuje-li hormonalni lecbu k poceti? atd. damo sorry, placate demagogie a radeji si skocte zalistovat do live casopisu a popijejte freesh z plastu.

anka
18. 3. 2017 • 13:32

rentierskej, neni - protoze ja ziju tak, ze na kazdy problem je tu reseni, jen ho najit - a ne tak, to nejde, to neni mozny. ........................zrychlit metabolismus si muzete pohybem, zrychlit metabolismus si muzete take tim co a kdy jite. Jenze ono je to takovy cesky hobby, ze jo, schazovat nekoho, misto toho abychom sami na sobe zapracovali, ze ano. No nic. Ja si jdu zabehat, abych po ranu nastartovala muj metabolismus- pravda, mohla bych taky sedet par hodin u pocitace a rikat, ja mam nadvahu, protoze muj metabolismus je prilis pomaly....Ale kazdy mame svoji moznost volby. Hezky den.

anka
17. 3. 2017 • 18:02

zpomaleny metabolismus - neni problem si metabolismus zvysit, osteoporoza - neni problem jist hodne zdravych tuku a hubnout, zeny v prechodu - je jenom vymluva ....apod. -> ono se to narika jak nic a proc nic nejde, ale to je pouze mytus, kteremu vy z nejakeho duvodu verite. V dobe, kdy si jeden muze na internetu najit vsechny potrebne informace, neni misto na myty. Hubnuti je jednoduche - zdrava strava a pohyb. Staci spalovat vice, nez jeden sni. Takze odpoved je jenom jedna - kdyz nekdo chce zhubnout, musi na sobe zapracovat. Ovsem verit mytum a vymlouvat se, je mnohem jednodussi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.