Ťukněte si s celebritou! Herečka Miluše Bittnerová slaví 39 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ťukněte si s celebritou! Herečka Miluše Bittnerová slaví 39

Miluše Bittnerová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Miluše Bittnerová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: David Kundrát)

39. narozeniny dnes slaví herečka Miluše Bittnerová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Herectví se Miluše Bittnerová věnuje od svých patnácti let, kdy začala působit v poloprofesionálním divadle Jesličky v Hradci Králové. V dětství také začala s hrou na klavír, ovládá i kytaru či flétnu. Po maturitě se přihlásila do Prahy na DAMU, kde byl jejím školitelem režisér Ivan Rajmont. Už během studií začala Miluše Bittnerová spolupracovat s divadelními režiséry Michalem Dočekalem či J. A. Pitínským a objevila se na scénách divadla Komedie či Národního divadla.

Moderovala také ranní show na ztřeštěném Rádiu Limonádový Joe, bývá zvána k moderování společenských a charitativních akcí a je rovněž spoluzakladatelkou Nadačního fondu Pepina. Svůj hlas také propůjčuje dabingu. Pro své velmi vyvinuté poprsí bývá označována za nejvnadnější českou herečku, někdy také za českou Marilyn Monroe. Miluše Bittnerová se objevila v řadě filmů či seriálů, například Modrý kámen, Dámský gambit, Život na zámku, Bakaláři, Bankrotáři, Dobrá čtvrť, Poste restante, Vyprávěj, Ulice, Expozitura, Ordinace v růžové zahradě 2 či Ohnivý kuře. Roli dostala i v několika zahraničních snímcích, jako třeba ve francouzské detektivce Maigret či německých snímcích Silný tým nebo Rebelka. Tento rok se z ní dokonce stala soutěžící v taneční show StarDance, kde bohužel vypadla hned v prvním kole. 



Přečtěte si
antonuis.j
10. 12. 2016 • 18:47

Fujtajxl tahle vytlemená almara a hrouda sádla, lacíná dorota zmalovaná jak truhla, to je děs. Vypadá tedy min. o deset let starší. A je afektovaná a trapná, hrát neumí, mluví jak dement a kňourá - hraje si na diblíka? A neurážejte MM, to byla jinší kočka, než tahle žlutoslámovlasá prasince - kdyby shodila ten metrák sádla, z těch vemen jí zbydou jedničky.., a ty paže sumo zápasníka by taky ztratila, je děsivá.

lydyna
10. 12. 2016 • 16:48

Já myslela, že 49.

aveneta
10. 12. 2016 • 10:34

Jo...zdravíčko jí přeji, to je v životě to nejpodstatnější, ale pro mě je to taková "vytlemená" ženská, která není vzor kásné ženy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.