Pavel Zedníček - Půjde do StarDance 2? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavel Zedníček - Půjde do StarDance 2?

Stane se Pavel Zedníček řečený Čmaňa novou tanečníhvězdoudruhé řady StarDance?
Stane se Pavel Zedníček řečený Čmaňa novou tanečníhvězdoudruhé řady StarDance? (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek)

PRAHA – Nesmlouvavý boj o místa! I tak by se daly nazvat přípravy druhé řady velké taneční show StarDance. Ačkoliv Česká televize se zatím snaží pečlivě tajit informace o tom, koho diváci ve dvojce uvidí, deníku Aha! se podařilo zjistit některá jména soutěžících. A zdá se, že ČT dokázala znovu získat pro tanec skutečně veliké hvězdy!

„Zájem českých celebrit tancovat ve StarDance mnohonásobně převyšuje počet míst pro soutěžící,“ přiznává šéfdramaturg pořadu Aleš Ulm. Jedním z těch, kdo se do StarDance neúspěšně tlačili, byl například zpěvák Tomáš Savka (25). „Jeho manažer nám volal s tím, že by chtěl, aby byl Savka vybrán jako soutěžící. Odmítli jsme ho,“ popisuje jeden z členů štábu.

Koho tak diváci nakonec uvidí? Zdá se, že jistou účastnicí je herečka Táňa Vilhelmová (29). „Původně byla vytipována Aňa Geislerová, ale kvůli těhotenství nebyla její účast možná, a tak jsme oslovili Táňu,“ vysvětluje jeden z dramaturgů pořadu. Další, o kom se uvažuje, jsou herci Pavel Zedníček a Jiří Schmitzer a herečka Jana Boušková, jejíž manžel Václav Vydra velmi úspěšně tančil v první řadě. „Ano, o těch se také uvažuje. Ještě vám prozradím, že mezi soutěžícími se určitě objeví nějaký sportovec,“ dodává náš zdroj.

Jestli oním sportovcem bude olympijská vítězka, lyžařka Kateřina Neumannová, o které se živě spekuluje, ale odmítli na ČT potvrdit. Dalším, o kom se ve spojení s pokračováním StarDance na Kavčích horách hovoří, je i topmodelka Tereza Maxová. U ní je údajně největším problémem její extrémní časová vytíženost..

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.