Labuda (71) po kolapsu na ulici: Ztráta paměti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Labuda (71) po kolapsu na ulici: Ztráta paměti!

Herec se v poslední době na veřejnosti příliš neukazuje.
Herec se v poslední době na veřejnosti příliš neukazuje. (Foto Aha! – Martin Hykl, cas.sk, ara)

Návrat Mariána Labudy (71) před kameru i na divadelní prkna se komplikuje! Sám herec tomu přestává věřit, protože nabídky nepřicházejí. Řidič Pávek z komedie Vesničko má středisková navíc trpí výpadky paměti a žádný režisér nechce jít do takového rizika!

Všechny vyděsil, když během prázdnin zkolaboval před svým domem v obci Borinka nedaleko Bratislavy a byl převezen do nemocnice. „Nevím, jestli mě ještě uvidíte v něčem hrát,“ přiznal smutně slovenský herec. Bohužel mu po zdravotních problémech nikdo nechce nabídnout žádnou roli. „Bylo by zajímavé, kdyby na trzích, které bývají, měli herci svůj stoleček. Seděli bychom na trhu a nabízeli se,“ vtipkoval Labuda v pořadu Inkognito.

Jenže podle jeho kolegů mu ve skutečnosti do smíchu není. „Nedávno jsem Mariána potkala a nebyl to vůbec hezký pohled. Stěžoval si, že zapomíná mnohem víc než před kolapsem. Často si prý nemůže vzpomenout třeba na jména,“ prozradila Aha! Labudova kolegyně, která si nepřála být jmenována. Kolaps
Když Marián Labuda v červenci zkolaboval, vzniklo podezření, že ho postihla cévní mozková příhoda. „Udělali mi všechna vyšetření a zjistili, že to nebyla ani mozková ani srdeční příhoda. Byl to kolaps z tepla,“ tvrdí herec. „A jak mám cukrovku, vyskočily mi hodnoty cukru až na dvaatřicet,“ dodává. Ideální hladina cukru v krvi je čtyři až pět milimolů na litr.



Přečtěte si
bekele
27. 10. 2016 • 14:29

Čo tu ešte otravuje súdruh zaslúžilý umelec ?

defakto
27. 10. 2016 • 11:57

... není to tak dávno co sám v nějakém pořadu vyhlásil , že už dál hrát nechce , tak co se diví , že nedostáva nabídky ?

britva
27. 10. 2016 • 08:12

jj, už se to blíží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.